Φονικό στην Εύβοια: Ανιψιός μαχαίρωσε τον 68χρονο θείο του – Κατέληξε στο νοσοκομείο ο άνδρας

Κοινοποίηση:
ωδωσδ

Προτού καλά-καλά συμπληρωθούν 24 ώρες από το έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα έναν 28χρονο, που μαχαιρώθηκε από τα ξαδέρφια του, τα οποία φέρεται να βίαζε σε μικρότερη ηλικία, ακόμη μία φρικτή δολοφονία απασχόλησε τις Αρχές, αυτή τη φορά στην Εύβοια, όπου ένας 38χρονος μαχαίρωσε διαδοχικές φορές τον 65χρονο θείο του, με συνέπεια να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο.

Το κουβάρι της αιματηρής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα, όταν ο 65χρονος μπήκε γεμάτος αίματα στο καφενείο του χωριού Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και μετά κατάρρευσε. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε δεχτεί τουλάχιστον έξι μαχαιριές από τον 38χρονο ανιψιό του, που είχε πάει να τον βρει στο σπίτι του «κυριευμένος» από θυμό.

Αμέσως μόλις αντίκρισαν τον 68χρονο, οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου, με σκοπό να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εντούτοις, αργά τη νύχτα έγινε γνωστό πως ο 65χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που του είχε προκαλέσει το μαχαίρι του ανιψιού του.

Ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, συνελήφθη κοντά στο νεκροταφείο του χωριού και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου πέρασε και το βράδυ, ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας στην Χαλκίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response