Φορτούνης τέλος οριστικά από τον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
Κώστα Φορτούνης

Τεράστια ανατροπή σκηνικού σημειώθηκε για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη υπόθεση του Κώστα Φορτούνη! Η πειραϊκή ομάδα κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση στον 32χρονο αρχηγό του, αλλά τελικά μετά από πολλή σκέψη ο Θεσσαλός μέσος αποφάσισε να διαβεί προς άλλες Πολιτείες και να δώσει ένα τέλος σε μία θητεία δέκα ετών στο μεγάλο Λιμάνι.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών μετά την κατάκτηση του Conference League, πήρε την απόφασή του και έτσι όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός έκανε την πρότασή του στον Φορτούνη, που ήταν για νέο διετές συμβόλαιο, τέτοιου ύψους που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού με τα μπόνους οι ετήσιες απολαβές του θα έφτασαν μέχρι και τα 2,5 εκατ. ευρώ.
. Παρότι η ομάδα ταξίδεψε χθες το πρωί για την Ολλανδία για την προετοιμασία της, ο Φορτούνης έδειχνε να θέλει τον χρόνο του και ουσιαστικά, επιβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Άλλωστε από πέρσι, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Δώνη που τον εκτιμά και του έδειξε και τώρα, πόσο πολύ τον θέλει.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να κλείσει αυτό το κεφάλαιο το συντομότερο, είτε θετικά είτε αρνητικά. Γι’ αυτό και του έκαναν και νέα βελτιωμένη πρόταση. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του άλλωστε, θέλει να κλείσουν τα κεφάλαια άμεσα. Ο Κάρμο έμεινε στην Πόρτο, ο Μασούρας ανανέωσε. Ο Φορτούνης που είχε συμβόλαιο που έληγε, έπρεπε να πάρει την απόφασή του, γιατί και οι Πειραιώτες πρέπει να δουν πως θα διαμορφώσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν. Η θέση του Φορτούνη άλλωστε ήταν κομβική και σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνει αναζήτηση άλλου παίκτη για να καλύψει το κενό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: