«Φουλάρουν» Φαλ και Μιλουτίνοφ για την επιστροφή στα παρκέ!

Κοινοποίηση:
Φαλ-Μιλουτίνοφ

Μετρούν αντίστροφα πλέον στον Ολυμπιακό για την επιστροφή τους στο παρκέ οι Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τους σοβαρούς του τραυματισμούς. Όπως όλα δείχνουν οι δύο Πύργοι του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι πίσω στα παρκέ την άλλη εβδομάδα και να τεθούν στη διάθεση του για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς.

Η αποθεραπεία του Γάλλου σέντερ, που έχει μείνει πολλούς μήνες εκτός πηγαίνει εξαιρετικά και φαίνεται ότι θα ξεκινήσει πιο εντατικές προπονήσεις, με το χρονοδιάγραμμα από το ιατρικό και το προπονητικό τιμ να αναφέρει ότι μπορεί ακόμη και να προλάβει και τις δύο αναμετρήσεις της Διαβολοβδομάδας με Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και με τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει μπει ήδη σε πιο έντονους ρυθμούς και δεν αποκλείεται ακόμη και μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δείχνει διάθεση να περιμένει την πορεία αποκατάστασης του 29χρονου διεθνούς Σέρβου σέντερ.

Σε κάθε περίπτωση η ενδεχόμενη επιστροφή των δύο αυτών παικτών αναμένετια να μεταμορφώσει πλήρως το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού, καθώς είναι άκρως ποιοτικοί και καθοριστικοί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

Στην άμυνα, τόσο ο Μιλουτίνοφ όσο και ο Φαλ έχουν την ικανότητα να καλύπτουν το οπτικό πεδίο του αντιπάλου, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους… τραβάει προς τα έξω τις περισσότερες φορές, καθιστώντας κάθε επίθεση πολύ πιο δύσκολη.

Παράλληλα, με τη δύναμη και την εμπειρία τους στη ρακέτα, μπορούν να προστατεύσουν το καλάθι, να πάρουν κρίσιμα ριμπάουντ και να σταθεροποιήσουν την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response