Φρέντι Μπελέρης: Θέμα τιμής η δικαίωση – Πραξικόπημα αυτό που έκανε ο Έντι Ράμα

Κοινοποίηση:
Frenti-Mpeleris-(e)

«Ο δικαστικός αγώνας δεν έχει τελειώσει. Είναι θέμα τιμής για εμένα και θέλω να δικαιωθώ», ανέφερε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Δεκατιανοί».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Φρέντι Μπελέρης εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, τονίζοντας: «Πραξικόπημα αυτό που έκανε ο Έντι Ράμα». «Ο κόσμος φάνηκε να χάρηκε. Είμαι συγκινημένος, είμαι υπόχρεος. Όλα αυτά με γεμίζουν ευθύνη για να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο μου, που ξεκινά από αύριο», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι στα σίγουρα χέρια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ετσι και ειναι! Το προβλημα τοχουνε οι βορειοηπειρωτες και κανενας “μπατριωτης” Μπεγλερης και Ραμα με τις λαμογιες τους!

  2. Ουτε γατα ουτε ζημια!! Βολευτηκαν ολοι!! Ο Φρεντι Μπελερης Ευρωβουλευτης , Ο Ραμα εξελεξε τον εκλεκτο του για Δημαρχο στην Χειμαρα και Μητσοτακης βγηκε απο την δυσκολη θεση να πιεσει τον Ραμα για να δικαιωθει ο Μπελερης και να αναλαβει την Δημαρχεια!! Και ολα αυτα εις βαρος των ομογενων της Χειμαρας!! Και το παραξενο ειναι οτι πανιγυριζουν!!

Leave a Response