Φρίκη στην Πατρών – Πύργου: Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
troxaia

Στις πρώτες ώρες της Πέμπτης, 8 Αυγούστου, σημειώθηκε ένα δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας. Το τραγικό αυτό συμβάν έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο ενός 45χρονου άνδρα στον ίδιο δρόμο.

 

Η γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, βρισκόταν στο ύψος της Κάτω Αχαΐας όταν συνέβη το δυστύχημα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα είναι ακόμα υπό διερεύνηση, ωστόσο η επανάληψη τέτοιων σοβαρών ατυχημάτων σε έναν τόσο κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών.

Όπως μεταδίδει το Tempo24.News, η αδικοχαμένη γυναίκα διαμελίστηκε από το διερχόμενο ΙΧ την ώρα που επιχείρησε να περάσει τον δρόμο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα.

Τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διερευνά Τροχαία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τρέχουν, αυτή είναι η αιτία. Κάποιες φορές φταίνε και οι πεζοί που πετάγονται αντικανονικά, αλλά για τα αυτοκίνητα είμαι κάθετος, τρέχουν σαν τρελοί οι 8/10 για να το παίξουν μαγκιά.

  2. Greco-Ellinaras αν δεν έχεις περάσει την εθνικη οδό Πάτρας Πύργου δέν ξερεις τι σημαίνει καρμανιόλα ! Οι αντίθετες κατευθυνσεις απο μια λωριδα ανά κατεύθυνση χωρίζονται με πλαστικά Κολωνάκια καθόλο το μήκος των 75 χλμ. Γιά ποιες διαβάσεις Πεζών μιλάμε ; Κάθε 3-4 χλμ καί βάλε !

  3. Ρε παιδια μην το κουραζεται το πραγμα αφου ειναι θελημα του Νεοελληνα να σκοτωνεται στους ελληνικους δρομους…… τι σποτακια με διαφημιστικα κανετε τη ενημερωσεις απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης …Αλλα ο ελληνας παντα νεοελληνας, & δεν ακολουθει τις μεθοδους ασφαλειας με αποτελεσμα να ειναι ασυδωτος : Δεν του φταιει κανενας ομως , το ξερο του το κεφαλι φταιει δυστυχως :στο τελος πιο πολλους νεκρους θα θρηνυσουμε Εδω στην ελλαδα εν ελλαδι παρα στους πολεμους ουκρανιας & ρωσιας: Ξυπνατε προβατα !!!! Ξυπνατε :

  4. Πολυ…διαμελισμος πεφτει σημερα! Ο….δρομος θα φταιει!
    Και δως του γκαζια ιδιως με τις πλαστικουρες νεας τεχνολογιας!

Comments are closed.