Φρίκη στη Βιρτζίνια: Πατέρας απαγάγει την κόρη και σκοτώνεται σε καταδίωξη! – Νεκρή η μητέρα

Κοινοποίηση:
kakopoiisi

Ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους από τη Βιρτζίνια υπήρξε θύμα μιας φρικτής κατάστασης που προήλθε από την απαγωγή της από τον πατέρα της, ο οποίος είχε προηγουμένως επιτεθεί με μαχαίρι στη μητέρα της. Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στη Βιρτζίνια Μπιτς.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για μια γυναίκα και ένα παιδί που είχαν υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 36χρονος Ντάνα Πλάμερ είχε επιτεθεί στην πρώην σύντροφό του πριν διαφύγει με τα τρία του παιδιά, τους γιους του ηλικίας 7 και 5 ετών, καθώς και την κόρη του.

Η μητέρα και το τραυματισμένο μωρό μεταφέρθηκαν άμεσα σε κοντινά νοσοκομεία, όπου η κατάσταση τους χαρακτηρίστηκε σταθερή την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, οι εξελίξεις ήταν δραματικές, καθώς το κορίτσι τελικά κατέληξε.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των παιδιών, ενώ εκδόθηκε Amber Alert. Το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι το SUV που αναζητούσαν είχε εντοπιστεί. Η αστυνομία της Πολιτείας της Βιρτζίνια προσπάθησε να το σταματήσει, είπε η αστυνομία. Μια καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε και αντ’ αυτού συνέχισε βόρεια στο Μέριλαντ, όπου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και τράκαρε, είπε η αστυνομία.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν, αλλά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Πλάμερ συνελήφθη στο σημείο της σύγκρουσης.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Μέριλαντ έλαβε κλήση για βοήθεια από την αστυνομία της Πολιτείας της Βιρτζίνια και έφτασε περίπου δύο λεπτά μετά τη συντριβή, είπε ο Ταγματάρχης Άνταμ Στατσούρσκι σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. Ο Πλάμερ και τα άλλα δύο παιδιά ήταν σε σταθερή κατάσταση στα νοσοκομεία της περιοχής, είπε. Η αστυνομία του Μέριλαντ θα διερευνήσει το θανατηφόρο δυστύχημα.

«Οι καρδιές μας πάνε με την οικογένεια και τους αγαπημένους που θρηνούν σήμερα το πρωί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Πολ Νόιντιγκεϊτ σε δήλωση. «Πρόκειται για μια ασύλληπτη τραγωδία και εκ μέρους του VBPD, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας σε όσους επλήγησαν από αυτή την απώλεια».

Πηγή: Associated Press

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: