Φρίκη στη Γαλλία: Ομαδικός βιασμός 12χρονης απο τρεις 13χρονους – Τη φώναζαν «βρωμοεβραία»

Κοινοποίηση:
f9cfc95f-girl

Τρία αγόρια από τη Γαλλία συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό μιας 12χρονης Εβραίας στο Παρίσι σε μια αντισημιτική επίθεση, είπε η αστυνομία – ωθώντας τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλους αξιωματούχους να απαιτήσουν από τα σχολεία να πατάξουν τον ρατσισμό και τη βία που τροφοδοτείται από το μίσος.

 Το θύμα, από το Courbevoie, είπε στην αστυνομία ότι τα αγόρια τη βίασαν, την απείλησαν οτι θα τη σκοτώσουν και της απηύθυναν αντισημιτικές ύβρεις κατά τη διάρκεια της επίθεσης το Σάββατο. Το κορίτσι στοχοποιήθηκε ειδικά για τη θρησκεία της, ανέφερε η εισαγγελία της Ναντέρ.

Ο αρχιραβίνος της Γαλλίας Haim Korsia δήλωσε «τρομοκρατημένος» από την επίθεση και κάλεσε το έθνος του να καταστείλει τέτοιες αποκρουστικές πράξεις αντισημιτισμού. «Η δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει αυστηρά τους δράστες αυτής της απεχθούς πράξης. Κανείς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό το πρωτοφανές αντισημιτικό κύμα», έγραψε η Korsia στο X.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Parisien, ένας από τους υπόπτους φέρεται να ήταν ο πρώην φίλος του θύματος, ο οποίος σχεδίαζε εκδίκηση εναντίον της αφού υποτίθεται ότι του έκρυψε το γεγονός ότι ήταν Εβραία. Ο δικηγόρος και ηγέτης των Εβραίων Elie Korchia είπε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM ότι ο πόλεμος στη Γάζα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

 Μετά την επίθεση, προειδοποίησαν το κορίτσι να μην πάει στην αστυνομία και ο κύριος δράστης της ζήτησε να τους πληρώσει 200 ευρώ «αλλιώς κάτι κακό θα συνέβαινε σε εκείνη και την οικογένειά της γιατί ξέρει πού είναι», αναφέρει η Le Parisien.Όλοι οι δράστες, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών, συνελήφθησαν.

Δύο από τα αγόρια κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό σε ανήλικο κάτω των 15 ετών, βία και δημόσια προσβολή με κίνητρο τη θρησκεία, απειλές για θάνατο, απόπειρα εκβίασης και παράνομη εγγραφή ή μετάδοση σεξουαλικών εικόνων.

 Οι δύο έφηβοι που κατηγορούνται για συμμετοχή στον βιασμό κρατούνται και το τρίτο αγόρι τοποθετήθηκε σε πρόγραμμα ειδικής αγωγής για συνδρομή στη βδελυρή πράξη. Το φρικτό έγκλημα πυροδότησε διαδηλώσεις έξω από το Δημαρχείο του Παρισιού, με τους πολίτες να είναι απογοητευμένοι για την άνοδο του αντισημιτισμού στη Γαλλία από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Η Μπελουμπέ επανέλαβε την οργή και είπε ότι το έθνος θα είναι ενωμένο στην «απάντησή του ενάντια στη βαρβαρότητα». «Ο τρόμος δεν έχει όρια», είπε η Μπελουμπέ σε μια δήλωση σχετικά με το έγκλημα. «Βιασμός, αντισημιτισμός: όλα είναι αποτρόπαια σε αυτό το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Courbevoie εναντίον ενός 12χρονου κοριτσιού».

 Σημειώνεται πως οι αντισημιτικές πράξεις αυξήθηκαν στη Γαλλία το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, τα οποία ανέφεραν «366 αντισημιτικές πράξεις» που καταγράφηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 300% σε διάστημα ενός έτους.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πρόγραμμα ειδικής αγωγής και πράσινα άλογα.
    Τρείς 9άρες στο κεφάλι, ένα Ευρώ κόστος συνολικά και τελειώσαμε…
    Ειδικές αγωγές, συζήτηση στα σχολεία και κουραφέξαλα! Μα τόσο αφελείς είναι;

  2. αντισημιτική επίθεση ε!!! και όταν σφαζουν οι εβραιοι τι είναι; ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

  3. …..μουσλιμια ορκ παντοφλακηδες ΠΑΝΤΟΥ….αλλαχου ακμπαρ γεμισανε την ευρωπη…..Εχθες μεσα στο μετρο πηγε και ξαπλωσε ενα βρωμομουσλιμι στο χωρο των αποσκευων και οι ξενοι του κανανε παρατηρηση και πραλιγο να γινει τσακωμος!!!….ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΥΘΥΝΗ!!

  4. Auta ta kanoun mono oi moamethanoi…. Kapou mas ta xoune prhxei me to palio korani tous ton allax tous to fasismo tous Kai ti’s paraloges apaithseis tous. Erxontai se xeni hpeiro paranoma parabatoun adikoun egklimatoun Kai ekbiazoun Kai oloi eimaste upoxreomenoi na sebomaste th bromo threiskeia tous to psetoprofhth Kai tous moulades ti stigmi Pou de sebontai tipota. Oute h palaistini afora thn europi alla to pos Tha pane sth erhmo oi parabatikoi katzikomoamethanoi. AEi sixtir loipon me to Islam Kai ths apaithseis tous.

  5. Ευνουχισμος εδω και τωρα στους… παληκαραδες! Και τα αμελετητα τους στα σκυλια! Απο που καταγονται τα τσογλανια? Αντε γιατι δεν παει αλλο με τη… πολυπολιτισμικη βρωμα που παιρνει κωψοχρονιας ιθαγενειες και υπηκοοτητες για να δινει ψηφαλακια στους νεοταξιτες αναλωσιμους ηγετισκους της Ευρωπης!

  6. Είναι τόσο χυδαία τομάρια οι μασόνοι που είναι ικανοί να το έστησαν οι ίδιοι. Κρίμα το κοριτσάκι

  7. Ολοι σπευδουν να καταδικασουν αυτο που εκαναν οι τρεις τσογλανοι , διοτι περι τσογλανων προκειται , σαν καποιους που κανουν διαφορα στην Ελληνικη επικρατεια , αλλα κανενας δεν αναφερεται σ’ αυτα που διαπραττει το Ισραηλ στην Γαζα , τα οποια γεννουν αυτα τα φαινομενα αντισιμιτισμου!!! Ολοι κανουν την ….παπια!!

    1. As koitaxoume kalitera ti kanei h palaistini h mousoulmanoi se Käthe xora tou planith me thn omh bia Kai meta as apofasisoume an Tha prepei kirie aristere koumounisth na dosume sugxarhtiria sto israhl h na to kathgorhso um epeidei exei kak**antitheta me tous dikous mas logades Pou lunoun to kipriako apo to80. Eleos…. Tromokrates Kai ekbiasths einai oloi oi moamethanoi oi aristeroi ta kanane skata emeis plironoume ths sunepies ths anomalias anoxh tous.

  8. Μοχαμέτια ήτανε! Σταυροφορίες εντός της Ευρώπης είναι η λύση και Ιδιώνυμο έγκλημα να είσαι μωαμεθανός! Στη συνέχεια σταυροφορίες στη Βόρεια Αφρική και περιορισμός τους στην αραβική χερσόνησο. Νομίζετε ότι είναι υπερβολικό; Το δίλημμα είναι ή αυτό ή θάνατος!

  9. μουσουλμανοι ειναι και το κρυβουν αφηνοντας να εννοηθει οτι ειναι γαλοι….

  10. Δηλ με ειδική αγωγή δεν θα ξαναβιάσουν ομαδικά κάποιο άλλο κορίτσι τα αποβράσματα; Κόψιμο με μαχαίρι που δεν κόβει καλά αρχίδια και πουλί και να τα φάνε! Σίγουρα δεν θα το ξανακάνουν μετά! Και μέσα φυλακή και οι γονείς τους!

Comments are closed.