Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δολοφόνος του Αλβανού βαρυποινίτη – «Μίλησαν» οι κάμερες

Κοινοποίηση:
fylakes-korydalloy

Κορυδαλλός: Τον σκότωσε γιατί τσακώθηκαν για τη θερμοκρασία δωματίου, είπε στους αστυνομικούς.

Η δολοφονία του 35χρονου Αλβανού βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού, εξιχνιάστηκε, μετά την ταυτοποίηση του δράστη από τις κάμερες που βρίσκονται στον χώρο.

Την ευθύνη για το έγκλημα ανέλαβε ο συγκρατούμενος και ομοεθνής του δολοφονηθέντος, ο οποίος ομολόγησε ότι τον σκότωσε με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, τον σκότωσε γιατί τσακώθηκαν για τη θερμοκρασία δωματίου.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς είχε διαπράξει το 2012 στυγερό έγκλημα στην Καλαμάτα, όταν είχε οδηγήσει στον θάνατο έναν 35χρονο πατέρα και τον μόλις δύο ετών παιδί του. Το φρικιαστικό ήταν ότι ο δολοφόνος πρώτα σκότωσε το παιδί για να βλέπει ο πατέρας και μετά εκτέλεσε τον ίδιο με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες. H αιτία της συμπλοκής σχετίζεται με το ποιος θα αναλάμβανε την «αρχηγία» της συγκεκριμένης πτέρυγας, στην οποία κρατούνται βαρυποινίτες, συνήθως καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες.

Ο νεκρός, 35 ετών, είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, ενώ το 2018 είχε δραπετεύσει, για να συλληφθεί ξανά λίγες ημέρες αργότερα.

Επίσης ο ίδιος εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό ενός επιχειρηματία στη Μύκονο. Μάλιστα, τον είχε ξυλοκοπήσει τόσο βάναυσα, που ο επιχειρηματίας μέχρι σήμερα έχει λάμες στα πόδια.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ένας εκ των τραυματιών, 46 ετών, σε νοσοκομείο, ο οποίος φέρει σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μπραβο στο ελληνικο κρατος και στη δημοκρατια μας,στοτωνουν πατριωτες μας και εμεις τους δινουμε στεγη @νερο@ και φαγητο ,ελληνες τετοια θελατε,τετοια θαχετε

Leave a Response