Φωνάζουν για τα Στενά οι Τούρκοι: «Οι ΗΠΑ έστειλαν 1.000 άρματα μέσω Αλεξ/πολης και οι Ρώσοι το βλέπουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
canakkale

«Η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει ένα αμερικανικό φρούριο».

Ανεβαίνει για τα καλά το πολεμικό θερμόμετρο πάνω από την Ευρώπη και -δυστυχώς- στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται η Ελλάδα και η ευρύτερη «γειτονιά» της.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο που επικαλείται σχέδια του ΝΑΤΟ, ελληνικά λιμάνια και τοποθεσίες, ιδίως δε ο άξονος «Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη», χαρακτηρίζονται ως μία από τις πλέον κρίσιμες διαδρομές για μεταφορά πολεμικού υλικού κατά της Ρωσίας!

Οι Τούρκοι τα βλέπουν όλα αυτά και φωνάζουν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον πόλεμο κατά της Ρωσίας που έχει αποκτήσει η Αλεξανδρούπολη και γενικότερα η Ελλάδα!

Σύμφωνα μάλιστα με τον Έλληνα ανταποκριτή στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, οι Τούρκοι δεν θεωρούν πως με την πλήρη μεταμόρφωση της Αλεξανδρούπολης σε ένα επί της ουσίας «αμερικανικό φρούριο», ταυτόχρονα με την Κρήτη (μέσω της Σούδας δηλαδή), έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα τα Στενά των Δαρδανελλίων:

«Ο Βασικός λόγος της ενόχλησης είναι ότι με την Αλεξανδρούπολη οι Αμερικανοί έχουν παρακάμψει τα Στενά! Δεν τα έχουν ανάγκη. Στέλνουν όλα τα οπλικά συστήματα προς την Ανατολική Ευρώπη μέσω της Αλεξ/πολης. Όλο αυτό ενοχλεί τους Τούρκους, με τις ΗΠΑ να χτίζουν (πάνω από την Ελλάδα) μία αντιρωσική ασπίδα προστασίας».

Τι μεταδίδουν οι τουρκικά ΜΜΕ:

«Υπάρχουν πληροφορίες πως 1.000 άρματα μάχης που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη εστάλησαν με διαφορετικές αποστολές σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Πολωνία. Γιατί 18-19 νησιά, αλλά και η ηπειρωτική χώρα και η Κρήτη είναι υπό κατάληψη των αμερικανικών βάσεων.

Είναι η ασπίδα προστασίας ενάντια στη Ρωσία. Δείτε εδώ, στην Κρήτη παραμένει ένα αεροπλανοφόρο. Δεν μπαίνει μέσα στο Αιγαίο επειδή είναι μικρός ο χώρος των ελιγμών. Παραμένει όμως εδώ με τα αεροσκάφη σε ετοιμότητα.

Στη δε Αλεξανδρούπολη διαθέτουν ναυτική και στρατιωτική βάση. 1.000 άρματα μάχης M1 Abrams (από αυτά που στέλνονται στην Ουκρανία!!!). Για να καταλάβετε το μέγεθος, τον πόλεμο του Κόλπου τον διεξήγαγαν με 1.000 άρματα μάχης. Για αυτό λέμε πως όλο αυτό είναι απειλή για τον βορρά και απειλή και για την Τουρκία.

Εμείς αυτό βλέπουμε, αλλά το βλέπουν και οι Ρώσοι, ότι μέσω της Ελλάδας δημιουργείται μία στρατηγική (αντιρωσική) ασπίδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ” ΕΛΛΑΔΑ”=ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ… ΧΑΧΑΧΑ

  2. Γεια στο στομα σου on thu και οχι μονο το 41%, πολυ παραπανω αυτοι οι τουκοσποροι γκατζοληδες ειναι μονο για να κλεγονται οι μαλακες της ΝΔ. οι ποιο μαλακες Ελληνες φιλουν και τα χερια της κουλας ,εγω λεω να του γλειψουν και την βρωμιαρα ροδελα ηλιθιοι Εβρητες. Πουτιν βαρα στο σταυρο μην μεινει τιποτα απο Αλεξανδρουπολη βασικα ολες τις βασεις καντες ατομικη σταχτη στο διαολο ωρεεεεεε καθικια του κερατα.

  3. Πιστευω ο Πουτιν οταν ξεκινησει να ριχνει να μη ξεχασει Αλεξανδρουπολη και Αθηνα,Σουδα. Αντε μπας και ξαναγινουμε ανθρωποι.

  4. Βαμβαρδιστε με Ισκαντερ κ Κινζαλ το Λιμανι της Αλεξανδρουπολης . Οι κατοικοι ειναι στο 41% ας πανε στον Διαολον να ησυχασουμε αφου δεν τους ενδιαφερει ουτε εμας μας ενδιαφερουν . Δοξα στην Ρωσια που τα βαζει με το Θηριο και σκατα στους Ραγιαδες Νεοελληνες που το μονο που τους νοιαζει ειναι το Ποδοσφαιρο ….

    1. χα χα χα γελοιεεεε, η Ελλας θα κερδισει τελικα, οχι εσεις να το θυμασαι αυτο θρασυδειλε

Comments are closed.