Φωνή στους πολίτες. Βγήκαμε στους δρόμους! Ποια η γνώμη του κόσμου για τη φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό; (ΗΧΗΤΙΚΑ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

“Η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από το πρωτοφανές περιστατικό με τον βιασμό της 12χρονης. Δυστυχώς, η κοινωνία που ζούμε όλο και πιο πολύ βυθίζεται στον βούρκο της καταστροφής που μας έχουν ρίξει οι πολιτικές της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο φόβος παραμένει βαθιά στην ψυχή μας μετά από 2 χρόνια λουκέτου και όλα αυτά που ζήσαμε, ο κόσμος πάρα τα απίστευτα που συμβαίνουν γύρω του φοβάται να μιλήσει με το πρόσωπο και το όνομά του.

Πηγαίνοντας να μιλήσεις με τους πολίτες βλέπεις στα μάτια τους πόσο πολύ θέλουν να σου μιλήσουν αλλά κάτι τους κρατάει και σου μιλάνε μόνο με την φωνή τους ή με κλειστή την κάμερα του ρεπόρτερ.

Τα όσα μας είπαν για την υπόθεση της 12χρονης είναι συγκλονιστικά και είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας. Παρακολουθούν με αμείωτη ένταση και έκδηλη αγωνία τα όσα αποκαλύπτονται και συμβαίνουν.

Σε ερώτηση του Makeleio. gr για το αν εμπλέκονται πολιτικά ή υψηλής κοινωνίας πρόσωπα όλοι απαντάνε με μια φωνή “ΝΑΙ”, αλλά πιστεύουν οι περισσότεροι ότι αυτά τα πρόσωπα θα την γλιτώσουν όπως γίνεται πάντα. Οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Στο ερώτημα που τους θέσαμε αν πρέπει να τιμωρηθούν, το 95% μας πρότειναν την θανατική ποινή ή να κρεμαστούν δημόσια στο Σύνταγμα.

Όλοι όμως θέλουν την παραδειγματική τιμωρία για όσους εμπλέκονται στην πρωτοφανή υπόθεση βιασμού της 12χρονης”.

Ακούστε στα παρακάτω ηχητικά ντοκουμέντα τι δήλωσαν οι πολίτες  στην κάμερα του ρεπόρτερ μας:

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάποιοι ονειρεύονται οτι θα παραιτηθεί ο γαμημενος μητσοτακης φοβάστε επωνυμα να βγείτε καταγγελωντας την κυβέρνηση, οι πιο πολλοί Αθηναίοι είστε μπλεγμενοι και σάπιοι και το ξερει η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη τις βρώμικες σκέψεις και πράξεις σας και έτσι θα μείνετε στα κούφια παραπονα σας. Και μακελειό ελάτε και βορεια Ελλάδα κανονικά με κάμερα και ήχο άντε σας περιμένουμε…

  2. ΒΡΩΜΑ ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ……

  3. ΄Εφτασε πιά ο κόμπος στο χτένι : Σ΄αυτό το ελληνικό κωλοχανείο, καμμιά κυβέρνηση δεν παραιτείται γιά τα ολισθήματα της. Εδώ έχουμε πλέον μπροστά μας μιά εγκληματική παρέα και πάνε να τα φορτώσουν στην μητέρα του παιδιού και όχι στο κάθαρμα στον κομματάρχη τους. Τέτοια παχύδερμα δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Αίσχος πιά !

Comments are closed.