Φωτιά – Παλαιστινιακές ομάδες Πολιτικής Προστασίας έτοιμες να συνδράμουν στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:

Στην πρόσφατη επιστολή του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Μαχμούντ Αμπάς, Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης, εξέφρασε την πρόθεση της Παλαιστίνης να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα, η οποία πλήττεται από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Αττική. Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα, Γιουσέφ Ντορκόμ, δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της επιστολής αυτής, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της συνεργασίας σε δύσκολες στιγμές.

 

Ο Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε ότι η Παλαιστίνη είναι έτοιμη να στείλει ομάδες πολιτικής προστασίας για να συνδράμουν τις ελληνικές αρχές και τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τη διάθεση του παλαιστινιακού λαού να στηρίξει τους Έλληνες φίλους τους σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου οι φυσικές καταστροφές απειλούν την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.

Η επιστολή του Προέδρου Αμπάς δεν είναι μόνο μια έκφραση αλληλεγγύης αλλά και μια πρακτική προσφορά βοήθειας. Οι παλαιστινιακές ομάδες πολιτικής προστασίας διαθέτουν εμπειρία και εκπαίδευση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Η συνεργασία μεταξύ κρατών σε περιόδους ανάγκης ενισχύει τους δεσμούς φιλίας και αλληλοϋποστήριξης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να γελάσω ή να κλάψω με αυτή την “είδηση”; Ας κοιτάξουν πρώτα τα χάλια τους κι ας αφήσουν τα κόλπα για να φυγαδεύσουν τρομοκράτες που θα ζητήσουν άσυλο επειδή θα δηλώσουν δήθεν gays!!! Ας εξουδετερώσουν πρώτα την HAMAS που εδρεύει στο δισεκατομυριούχο QATAR, ας βοηθήσει τους δικούς του ανθρώπους με τον πόλεμο που η HAMAS ξεκίνησε κι ας αφήσει την Ελλάδα στην άκρη. Κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί στον Άγιο Παντελεήμονα, στην κυριολεξία.

Comments are closed.