Φωτιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» το μήνυμα του 112

Κοινοποίηση:
pyrosvestiki

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αποθήκες στην οδό Ορφέως στο Αιγάλεω. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Για τη φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο στο Αιγάλεω εστάλη μήνυμα του 112. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο μήνυμά του το 112 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε χώρους και παράθυρα».

 Καταγραφή

Μάλιστα, σε νέο μήνυμά του το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Αιγάλεω Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κατα τ ‘ αλλα πολλες φωτιες τα τελευταια χρονια σε αποθηκες σε οικιες σε οχηματα και φυσικα σε δαση κλπ…..πολλες καταστροφες που τα αιτια ειναι ανυπολογιστα καθως ετσι μας εχουν καθορισει την ζωη μας, με αποτελεσμα να ζουμε με τετοιες καταστασεις : οι εποχες φιλοι μου αλλαξαν : καθως και το 112 πολλες φορες συμφωνω ειναι αναγκαιο και αλλες φορες οχι : οταν μενω στου διαολου τη μανα και η φωτια ειναι 100 χιλιομετρα μακρια δεν χρειαζεται να ηχησει το 112 : δεν υπαρχει λογος :-{}[]{}[}[][}[]{]{}________————

  2. Δεν ακους τιποτε αλλο , απο φωτιες σε αποθηκες αυτοκινητα εργοστασια δασοι ακομα & σε μεγαλες εκτασεις : καλα παμε προοδευουμε η Αναπτυξη κουλη καλα βαδιζει..Απο τροχαια ατυχηματα η δυστυχηματα? και κει καλα παμε: Αρε κουλη !!!

Comments are closed.