Φωτιά σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου! Ένας τραυματίας (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα τής παρασκευής σε κατάστημα πώλησης φιαλών υγραερίου, στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας υπάλληλος τής επιχείρησης τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και παρακείμενα καταστήματα και διαμερίσματα, κυρίως με θραύση τζαμιών.

Ένας κάτοικος της περιοχής περιέγραψε ως εξής την κατάσταση: «Στην αρχή ήταν μια έκρηξη και φούντωσε όλο το μαγαζί μετά από δέκα λεπτά η φωτιά φούντωσε. Στην αρχή έσκασε μια μπουκάλα κι βγήκε ο άνθρωπος που ήταν μέσα καμένος. Μετά από λίγο ακούστηκαν κι άλλες εκρήξεις. Το κατάστημα είναι ισόγειο και υπόγειο. Από πάνω έχει σπίτια. Αμέσως ήρθε η αστυνομία και έκανε ζώνες ασφαλείας».

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος καταβάλουν κάθε προσπάθεια να σβήσουν την πυρκαγιά, που έχει προκληθεί.

Λόγω της πυρκαγιάς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως και την Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: