Φωτιά στην Αττική: Γυναίκα τα… έχωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Η κατάσταση στην Αττική έχει φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ οι τηλεοπτικές συνδέσεις μεταδίδουν δραματικές εικόνες από τις φλόγες που καταστρέφουν σπίτια και περιουσίες. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι έχουν, καθώς η φωτιά εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα.

Κατά τη διάρκειαζωντανής σύνδεσης με την δημοσιογράφο του Open, Ευλαμπία Ρέβη, οι θεατές γίνονται μάρτυρες της τραγικής πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι στα Βριλήσσια. Εθελοντές και πολίτες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα της φωτιάς με τα χέρια τους, ενώ η κρατική μηχανή φαίνεται να μην επαρκεί για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων.

Μια νεαρή γυναίκα, κρατώντας ένα κλαδί στο χέρι, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της και επιτίθεται λεκτικά στον πρωθυπουργό. Η απελπισία είναι διάχυτη στους κατοίκους που βλέπουν τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις φλόγες και αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει επαρκής υποστήριξη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στην δημοσιογράφο που δεν έκοψε την σύνδεση.Ελπιζω να μην χάσει την δουλειά της

  2. 🤣🤣🤣 ειστε ολοι για κλαματα….ο τακουλας ενας ειναι, δυο χερια εχει τι να πρωτοκαμει;;;; Αστε τον να συνεχεισει τσι διακοπες του….πως θα αποδωσει τον χειμωνα;;; Τον βρηκατε πανετοιμο για τα παντα κ τον ταρακουνατε…..🤣🤣🤣. Α ρε τακουλα τι καλο παιδι εισαι;!!Που θα ξαναβρουνε σαν εσενα οι λιγουροελληνοκαραγκιοζηδες;;;;

  3. Ρε μην τον βριζετε αλλο! Ειναι το φαι του αυτιστικου Κουλη του σατανουλη!

  4. Καραστημένο από το, αντιπολιτευτικό μέχρι αηδίας, κανάλι με την 2% τηλεθέαση, που θέλει να ξεφορτωθεί ο Ρώσος ολιγάρχης.

Comments are closed.