Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστες και διοικητής σώθηκαν από θαύμα – Πέρασαν μέσα από τη φωτιά

Κοινοποίηση:
img_7367

Μάχη με τις τεράστιες φλόγες έδωσαν όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες στη φωτιά που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Τετάρτης 31, Ιουλίου από τον Πισσώνα με κατεύθυνση προς το Αφράτι.

Χωρίς καμία υπερβολή ζωντανοί κινδύνεψαν να καούν περίπου 10 πυροσβέστες και ο Διοικητής της Εύβοιας, Κώστας Ψαρρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, όταν ξεκίνησε η φωτιά και η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη, πέντε οχήματα βρισκόντουσαν στο σημείο Δεξαμενή, καθώς προχώρησαν προς την κορυφή για να την σταματήσουν, μία κηλίδωση που δημιουργήθηκε ξαφνικά, εγκλωβίστηκαν μέσα στις φλόγες.

Η οροφή ενός πυροσβεστικού πήρε φωτιά. Επιλογή δεν είχαν για να σωθούν, παρά μόνο να περάσουν μέσα από αυτήν με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν. Και τα πέντε οχήματα με τον Κώστα Ψαρρό να δίνει δύναμη έκανε την αρχή και πέρασαν μέσα από την φωτιά.

Όταν κατάφεραν να απομακρυνθούν, δεν πίστευαν ότι ήταν όλοι τους ζωντανοί. Κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και κυριολεκτικά νόμιζαν ότι ζουν ένα ψέμα.

Όλο το βράδυ 183 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος έδιναν μια πραγματική μάχη και κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τη φωτιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτός ο διοικητής μόνο να αυτοπροβαλεται ξέρει. Δεν κοιτάει που επι των ημερών του δεν έχει μείνει κλαδάκι πράσινο στην Εύβοια. Αλλά τι περιμένουμε. Όλοι στο κόλπο είναι…

Comments are closed.