Φωτιά στο Μάτι: Διακόπηκε για τις 16 Νοεμβρίου η δίκη

Κοινοποίηση:
ΜΑΤΙ

Στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών συνεχίστηκε η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής τον Ιούλιο του 2018.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ακόμα 100 μάρτυρες, συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή). Το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Νοεμβρίου, οπότε θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις των τελευταίων 63 μαρτύρων.

Κατά την εκφώνηση των ονομάτων των μαρτύρων, ένας εκ των πυροπαθών, ο Γ.Φιλιππόπουλος, ο οποίος έχασε στην πυρκαγιά τις δίδυμες κόρες του και τους γονείς του φώναξε εμφανώς φορτισμένος: «Έχουμε την αξιοπρέπεια να έρθουμε εδώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Περήφανο τέκνο του Φιλίππου και της Σοφίας, περήφανος γονιός της Βασιλικής και της Σοφίας».

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας οι πρώτοι 50 μάρτυρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Λυπάμαι που το λέω αλλά το πανε για παραγραφη. Ήδη το έκαναν πλημελημα το φονικό και οι περισσοτεροι κατηγορουμενοι είναι σπίτια τους και γλεντάνε. Ντρέπομαι για την δικαιοσύνης, για την Ελλάδα

  2. Τι εγινε, λεει; Διακοπη, για τις 16 Νοεμβριου; Μα εγω, που εχω κληθει ως μαρτυρας, συμφωνα με την Προεδρο, επρεπε να παραστω στις 14/11! Ποιος, μας ειδοποιησε; Τι παιχνιδια, παιζονται;

Comments are closed.