Φωτιά στο Σοφικό: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες, έφτασαν τα 25 μέτρα – Βελτιωμένη η εικόνα

Κοινοποίηση:
korinthia-arthrou-01

Για φωτιά που πήρε μεγάλες διαστάσεις από τη στιγμή που ξέσπασε στο Σοφικό, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, με φλόγες που σε αρκετά σημεία ξεπέρασαν τα 25 μέτρα.

Όπως επισημαίνει, «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μέχρι τη δύση του ηλίου, με σκοπό την πλήρη κατάσβεσή της». Όσο αφορά στις καιρικές συνθήκες στην περιοχή, δεν πνέουν άνεμοι που να προκαλούν ανησυχία. «Αυτή την ώρα δεν μας ανησυχούν οι άνεμοι. Την πρώτη ώρα, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, είχαμε ανέμους που σχετικά ήταν ισχυροί στην περιοχή», συμπλήρωσε, καταλήγοντας πως «δεν φεύγει κανείς από το πεδίο μέχρι να σβήσει και η τελευταία εστία. Χρησιμοποιούμε τα ενάερια μέσα μέχρι και το τελευταίο φως».

Για βελτίωση στο πύρινο μέτωπο έκαναν λόγο, νωρίτερα, με δηλώσεις τους και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιόλη, και ο δημάρχος Κορίνθου, Νίκος Σταυρέλης. Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, η φωτιά έχει περιοριστεί πάρα πολύ ενώ για τιτάνια μάχη κάνει λόγο από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κορίνθου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το πώς εξελίσσεται η πυρκαγιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: