Φωτιές: Σε άλλο “μέτωπο” βρισκόταν ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, Στέφανος Κολοκούρης! Καιγόταν ο κόσμος και τα έβλεπε όλα “καλύτερα”

Κοινοποίηση:
kolokouris

Ο άνθρωπος που ως αρχηγός της ΕΜΑΚ, κατηγορήθηκε για την πρωτοφανή καθυστέρηση στο Μάτι, το λέει καλά το ποίημά του σύμφωνα με τα όσα θέλει ο Κούλης Μητσοτάκης.

Ο Στέφανος Κολοκούρης, μιλώντας με γενικότητες στο OPEN έκανε λόγο για μάχη, για ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω καύσωνα, ξεχνώντας πως δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι- λέγοντας μάλιστα πως δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση…

«Κάνουμε ότι μπορούμε» ανέφερε σημειώνοντας πως «η κατάσταση είναι ελάχιστα καλύτερη στην Αττική» συμπληρώνοντας «αλλά είναι δύσκολα, διότι η πυρκαγιά κινείται σε συμπαγές δάσος με οικιστικές πυκνότητες και η αντιμετώπιση της πυρκαγιάς είναι δύσκολη, γιατί πρέπει να εξασφαλίσουμε και να διασώσουμε και την ανθρώπινη περιουσία».

Σύμφωνα με τον κ. Κολοκούρη, για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες φταίει ο καιρός, τα σπίτια και τα δάση. Ένα πιθανό σχέδιο δράσης προφανώς και δεν πέρασε από το μυαλό του, αφού μόνο του μέλημα ήταν να ικανοποιήσει και να υπερασπιστεί τον άνθρωπο που από “κατηγορούμενο” τον έκανε αρχηγό της πυροσβεστικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αδιανόητο πράγμα ο ορισμός αυτού του ηλίθιου βρωμύλου, μ’ αυτό το παρελθόν, ως αρχηγού της πυροσβεστικής! Αναμφίβολα #μιζοτάκη γαμιέσ@ι ρε μαλάκα…

  2. Ρε εγκληματιες καλυτερα ρε αλητες να πατε ολοι μνα αυτοκτονησετε εαν εχετε λιγη τσιπα,γιατι σ αυτο το κρατος που λεγοταν καποτε Ελλαδα,τωρα δεν θυμιζει τιποτα,απλουστατα μια τριτοκοσμικη μπανανια που την κυβερνουν μπασταρδοι,πουστηδες,και αλητες,καμια δικαιοσυνη για ολους αυτους τους ανθελληνες Νερωνες,που δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο,δικαιοσυνη υπαρχει μονο για τους πατριωτες,σ αυτη την κωλοχωρα η λεξη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ τιμωρειται αυστηρα,εαν πεις και τεσσερης ακομα Πατριθα,θρησκεια,Οικογενεια,Σημαια,μπορει να πας και ισοβια γιατι εχουν καταργησει και τα Εθνοσημα στους Ολυμπιακους,αφου εχουν καταργησει και την Ελληνικη Σημαια μεσα στο…..προεδρικο μεγαρο. Η καταντια μας σ ολο της το μεγαλειο Ουστ Ανθελληνικα διποδα !!!!!!!!

  3. ο άνθρωπος σκεφτόταν τον κ@λο της Γιούσεφ, μην του χαλάτε το όνειρο! έχει χρόνο να ασχοληθεί αν καίγεται ο κόσμος πάλι, τόσους έκαψε στο μάτι

  4. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ !

  5. Εγώ θα πω απλά, ότι έλεγαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, πως ο καθένας ότι κάνει στη ζωή του, θα το βρεί μπροστά του. Καλό θα κάνει, καλό θα δει, κακό θα κάνει, κακό θα βρει. Κανόνας ζωής όλων μας. Για αυτό εσείς που νομίζετε ότι με την εξουσία που έχετε και με τις γνωριμίες που διαθέτετε θα σωθείτε από την οργή του Θεού γελιέστε οικτρά.

  6. Εκτός από ανθρώπινες περιουσίες Τί άλλες περιουσίες υπάρχουν ; Χιμπατζιδων ;

Comments are closed.