Φωτογραφία με κρεμάλες για τη «ναζιστική μαφία του Κιέβου» ανάρτησε ο Μεντβέντεφ

Κοινοποίηση:
MAK

Αίσθηση έχει προκαλέσει μία ανάρτηση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, σε ανάρτησή του στο Telegram, δημοσίευσε μία φωτογραφία με αγχόνες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη συνόδευσε με κείμενο που μεταξύ άλλων, γράφει: «εναλλακτική φωτογραφική εκδοχή της φόρμουλας ειρήνης» με φόντο τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, γράφει:  «Παρουσιάζω στους δυτικούς φίλους μου μια εναλλακτική φωτογραφική εκδοχή της φόρμουλας ειρήνης για τη ναζιστική μαφία του Κιέβου (με βάση τις νομικές διαδικασίες στο Χάρκοβο το 1943). Εκεί θα κρεμαστούν επίσης οι μπ…οι που βομβαρδίζουν αμάχους στις πόλεις μας, και μαζί τους ένας άθλιος ονόματι Ρίνκεβιτς, που παριστάνει τον πρόεδρο της ανύπαρκτης χώρας της Λετονίας, ο οποίος ευχήθηκε τον θάνατο της Ρωσίας. Memento mori!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλύτερα γκιλοτίνες να τους κοψοκεφαλιάσει

  2. Αντε και γαμησου ΤΤ ΥΑΜΑΗΑ και Ελληνα γνησιε σου ποναει μηπως στην ροδελα τουρκοσπορε? Εσεις να πολεμησετε για Ελλαδα? μονο μπλα μπλα ειστε θα ακουτε τις σφαιρες διπλα σας και θα εξαφανιστειτε, ειστε μονο μαγκια και κλανα κοπροσκυλα ρεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσττ

    1. Την Ελλάδα υποστηρίζουμε, όχι την ναζιστική Ρωσία

  3. Καλά ετοίμασε την δική σου κρεμάλα μωρή λουλού που έγινε %δερ^φη στα γεράματα και ασε το 1943 ησυχο

Comments are closed.