Φόβοι για ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Πληροφορίες ότι έρχονται στην Ελλάδα Γάλλοι και Ιταλοί χούλιγκανς

Κοινοποίηση:
epeisodia

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ

Τη στιγμή που δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από την άγρια δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υπάρχουν πληροφορίες ότι επίκειται άφιξη οπαδών από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες -που δεν έχουν επιβεβαιωθεί- ότι θα φτάσουν στην Ελλάδα -άγνωστο πότε- οπαδοί της Μαρσέιγ αλλά και της Λιβόρνο.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ και η ομάδα τους αντιμετωπίζει αύριο στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Από την πλευρά τους, και οι οπαδοί της Λιβόρνο έχουν στενές σχέσεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ότι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα έχουμε ένα πραγματικό μακελειό, καθώς ήδη στην Ελλάδα βρίσκονται Κροάτες (και κάποιο Αυστριακοί) οπαδοί, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Παναθηναϊκού.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα γίνει κανονικά αύριο (9/8, 21:00), με την UEFA ωστόσο να στέλνει και δεύτερο υπεύθυνο ασφαλείας.

Με πολύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί την Τετάρτη η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως έχει ενημερώσει τους «πράσινους» η UEFA.

Η… συνήθης πρακτική είναι σε κάθε ματς να υπάρχει ένας παρατηρητής, ενώ σε αγώνες «υψηλού κινδύνου» να παρίσταται και ένας security officer, κάτι που ήδη είχε γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», λόγω των γνωστών «σχέσεων» των οπαδών της Μαρσέιγ με αυτούς της ΑΕΚ (γι αυτό και είχαμε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών).

Όμως, μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, η UEFA στέλνει στη Λεωφόρο και δεύτερο security officer, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στο… μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε ήδη απαγορευτεί η έλευση των οπαδών της Μαρσέιγ, που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Επειδή ένας αδελφός τους βρίσκεται στο χώμα από τα ξεφτιλισμένα ούγκανα των ΒΒΒ, που είναι ”αδέλφια” με τους Παναθηναικούς, τα επίσης ξεφτιλισμένα ούγκανα της Μαρσέιγ, θα διψάνε για αίμα Παναθηναικών. Θα έρθουν εδώ, για να σφάξουν Παναθηναικούς, Έλληνες. Και αυτά τα κοθώνια, αυτοί οι άχρηστοι, που βρίσκονται στα έδρανα της εξουσίας, θα τους αφήσουν να έρθουν στην Ελλάδα. Τι κάνετε ρε μ@λάκες στη ΓΑΔΑ, μ@λακίζεστε??? Προδίδετε την εμπιστοσύνη μας, άχρηστοι πολιτικοί, βουτάτε τα χέρια σας στο αίμα των Ελλήνων κάθε μέρα.

  2. Όλα τα ξέρουν αλλά τα αφήνουν να γίνονται γιατί ο βρυκόλακας θέλει αίμα.

  3. Ούτε Τούρκους χρειάζεστε ούτε τίποτα. Έχετε πόλεμο μεταξύ σας. Μέσα στην ίδια σας τη χώρα. Ντροπή!
    Ο σοφός λαός έλεγε, ‘ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε’
    Δεν είστε ενωμένοι, μια γροθιά!
    Για αυτό το λόγο δε σας υπολογίζουν ούτε οι ίδιοι οι πολιτικοί σας
    Καλά ξεμπερδέματα και καλό βόλι
    Χαιρετίσματα από την όμορφη Αυστραλία

    1. Στην όμορφη Αυστραλία (των απογόνων των κατάδικων από Αγγλία κ Ιρλανδία) δεν είναι που ξεκ@λιάσανε το λαό να κάνει το εμβόλιο;

      1. Ο τρόπος που απαντάς δείχνει το ποσο άξεστος και νταής Έλληνας είσαι. Μέσα σου εύχεσαι να μπορουσες να ήσουν σε ένα ΣΟΒΑΡΟ κράτος.
        Με εκτίμηση

  4. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ . ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ. ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ? ΑΧΑ! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥ.ΛΙΓΚΑΝ . ΑΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  5. οι πουστοβαζελοι το 1943 ειχαν φιλικο με τους ναζιστες στην θεσσαλονικη

    επι χουντας φτασανε στο γουεμπλευ

    μια ζωη ναζιδια του κερατα

    1. Οι πο#στηδες ήταν πάντα με τα σκουπίδια της αριστεράς και της αναρχίας. Περαστικά σου, παλιοπο#στα…

    2. επι χουντας πηρατε πιο πολλα πρωταθληματα,γηπεδο και επιχορηγησεις λαγε του πειραια…μη ξεχνατε εσεις η θυρα σκατα 7 στησατε τη ψευτοδολοφονια του ψευτονεκρου ηθοποιου που ζει ακομα χυσσα να μπει φυλακη η χρυση αυγη…εαμ-ελας ηταν συνεργατες των ναζι γεωργια αγραμματη και με τα οπλα των ναζι εκαναν εμφυλιο στους ελληνες πατριωτες

  6. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

  7. Στοχοποιήθηκε η Ελλάδα και με τους ανθέλληνες που βρίσκονται εντός των τειχών έρχεται εμφύλιος. Που ακούστηκε Κροάτες να επιτίθενται με ελάχιστους Παναθηναϊκούς σε Έλληνες και Γάλλοι και Ιταλοί μαζί με Αεκτζήδες να θέλουν να επιτεθούν σε Έλληνες. Επειδή 10 Παναθηναικοί κσι 10 Αεκτζήδες είναι ανθέλληνες, το ανθελληνικό σύστημα θέλει να προκαλέσει εμφύλιο!

  8. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΟΠΑΔΕΙ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ?

    1. Οχι φασιστακο! Δεν είναι νεοναζί! Γ@μιεστε όλοι οι φασίστες! Οι παππουδες μας, σας πολεμησαν και σας τσάκισαν αληταράδες! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Πουτανας γιοί νεοναζί!

      1. ποτε τους τσακισατε τους γερμανους??? εαμιτη ???
        μονοι τους εφυγαν… εσεις μονο ελληνες σφαζατε. χαχαχαχ

      2. Γαμιούνται όλοι οι αναρχικοί κι οι αριστεροί. Οι παππούδες σου έκαναν πίπες στους πάντες όπως εσύ. Οι οπαδοί της Μαρσειγ είναι γύφτοι αλγερομαροκινοί.

      3. αντιφακλανα ο εαμ-ελας ηταν συνεργατες των ναζι γιαυτο πηγαν στα βουνα να κρυβονται σα λαγοι να μιλουν μυστικα με τους ναζι και με τα οπλα των ναζι εκαναν τον εμφυλιο στους ελληνες πατριωτες…δοξα το Θεο σας θαψαμε τοτε…σας θαβουμε και τωρα!

  9. ΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ?ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

    1) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΡΟΑΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΡΧΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ κλπ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΟΠΩς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ (Η ΕΛΑΣ) ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ.
    2)ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΤΥΝΑΜΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ 13 ΜΑΙΟΥ 1995 ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥς ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡ ΑΣΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    3) “ΚΑΠΟΙΟς” ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΡΟΜΩΚΡΟΑΤΕΣ.
    3)Η ΟΥΕΦΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ “ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ” ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕ ΑΕΚ-ΝΤΥΝΑΜΟ, Η ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΑ
    4) ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΚΑΙ ΛΙΒΟΡΝΟ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  10. Ρε δεν πάνε στο διαολο όλοι αυτοί και τα αφεντικά τους τους δίνουν κόκα εισιτήρια χρήμα με κιλό και τα κάνουν λίμπα κλπ τη τα θέλετε όλα αυτά άστο διαολο από εκεί μερεα που είναι σηγχαθηκαμε όλους αυτούς

  11. Γάμα την πράσινη απάτη Μαρσέιγ!Γαμω τα σπίτια σας πράσινες κουνέλες.Μια ζωή άνανδροι και πουστόφλωροι,παλιαδερφές,ποτέ στα ίσα κωλοτρυπίδες!

    1. Ψοφα μαλακα γυφτοχανουμο κι εσυ και όλοι οι χούλιγκαν οι..
      Εσάς βλέπει ο Κούλης και θα παει τη βενζίνη 3 ευρώ .

    2. στα ισα σας πεταξαμε κατω απτη γεφυρα και σας ποδοπατησαμε αν θυμασαι…πηγαιντε καντε αλλαξοκωλιες με τους νεοναζι αντιχριστους ανθελληνες τουρκλαβανους της θυρα 7 και ελατε με φορα…οποιος δηλωνει αντιφα,αριστερος,λοατκι στην ελλαδα θα ριχνεται στον καιαδα ισλαμοκουμουνοσαταναζιστες

Comments are closed.