“Φόλα στον σκύλο των Ναζί”. Πανελλήνιο σύνθημα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΟΥΛΗ- ΝΔ, μετά τον αποκλεισμό του Ηλία Κασιδιάρη από το δυσώδες κονκλάβιο του Αρείου Πάγου. Η υπαγορευμένη απόφαση, κοφτερή λεπίδα που γυρνάει πάνω τους .1. 5 εκατ. ψηφοφόροι, «κομάντο αυτοκτονίας», εκδικούνται με την ψήφο τους τη βρώμικη φαμίλια. Όταν αποκαλύπταμε για οικογενειακή Μαφία δολοφόνων και τρώγαμε τις σφαίρες, λίγοι μας πίστευαν. Τώρα;

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_03-05-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo3-5

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΤETAΡΤΗΣ 3-5- 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ωραίο πορτραίτο του άχρηστου μούλου. Τον εκφράζει και τον αντιπροσωπεύει πλήρως!

  2. Από το κόμμα των ξυπόλυτων αρχαιοκάπηλων, στο κόμμα των νουδούληδων ξιπασμένων απατεώνων, πλιατσικαδόρων, μαφιόζων, δολοφόνων, εθνοπροδοτών και Εθνικών μειοδοτών!!!

    Από την αρχαιοκαπηλία, στις απάτες, στην αρπαγή, στο πλιάτσικο, στη λεηλασία, στην καταλήστευση και στην εσχάτη προδοσία σε βάρος του Ελληνικού λαού και της Χώρας!!!

  3. Από το κόμμα των ξυπόλυτων αρχαιοκάπηλων, στο κόμμα των νουδούληδων ξιπασμένων απατεώνων, πλιατσικαδόρων, εθνοπροδοτών και Εθνικών μειοδοτών!!!

    Από την αρχαιοκαπηλία, στις απάτες, στην αρπαγή, στο πλιάτσικο, στη λεηλασία, στην καταλήστευση και στην εσχάτη προδοσία σε βάρος του Ελληνικού λαού και της Χώρας!!!

  4. και θρασυδειλοι πολιτικοι απατεωνες , που χρονια λυμαινονται την χωρα, υπαγορεψαν σε ανθρωπακια δικαστικους λειτουργους μια αδικη και αθλια αποφαση , εναντιον ενος νεου κομματος που εντεχνα το….μπερδευουν με την Χ.Α. κανοντας πως δεν καταλαβαινουν. Την οποια Χ.Α. ονομασαν ολοι αυτοι οι πολιτικοι απατεωνες Ανθελληνες εγκληματικη οργανωση , διοτι ενας ανοητος πανω σε καβγα μαχαιρωσε τον Φυσσα , με το ιδιο σκεπτικο , οπως πολυ σωστα αναφερει η Πολυξενη , εγκληματικη οργανωση θα επρεπε να ονομασθει και η ΝΔ , οταν πριν αρκετα χρονια στελεχος της ΝΔ , ο Καλαμποκας , σκοτωσε στην Πατρα τον καθηγητη Τεμπονερα . Αλλα τοτε περα βρεχει , ουτε γατα ουτε ζημια . Για τετοιους αθλιους μιλαμε!!!! Τους εδωσε δυστυχως ο Ρουπακιας την ευκαιρια που εψαχναν να ονομασουν ενα ολοκληρο κομμα εγκληματικη οργανωση και να κλεισουν οικογενειαρχες στην φυλακη με ενα στημενο δικαστηριο , στο οποιο η εισαγγελεας της εδρας ειχε προτεινει αθωωση και μπραβο της!! Οπως τωρα μπραβο στον ενα και μοναδικο αεροπαγειτη που ειχε το θαρος και το σθενος και μειοψηφισε εγκρινωντας την καθοδο του κομματος στις εκλογες!! Αυτοι ειναι οι ψευτοδημοκρατες που κυβερνουν την χωρα και πρεπει απο σκεπτομενα ατομα να μαυρισθουν!!

  5. Καθαρμα αρχαιοκαπηλε λεπρα της κρητης στις 21 μαιου η σουφρα σου θα ανοιξει σαν εξατμηση

  6. Στέφανε Χίο φτιάξε κόμμα πατριωτικό και δώσε βροντερή παρόν στις δεύτερες εκλογές.

  7. Στα Τέμπη δολοφονήθηκαν 57 άνθρωποι+ Εθνικός θρήνος, εξίσου τό ίδιο είναι η κατάλυση τής δημοκρατίας.
    Η προδοσία των δικαστών τούτο είναι μεγαλύτερη δολοφονία διά τού νόμου μόνο πού ο πνευματικός θάνατος αυτή την φορά μπορεί νά έφτασε καί τό εκατομμύριο .
    Σύδνεϋ Αυστραλίας

  8. Στα Τέμπη δολοφονήθηκαν 57 άνθρωποι+ Εθνικός θρήνος, εξίσου τό ίδιο είναι η κατάλυση τής δημοκρατίας.
    Η προδοσία των δικαστών τούτο είναι μεγαλύτερη δολοφονία διά τού νόμου μόνο πού ο πνευματικός θάνατος αυτή την φορά μπορεί νά έφτασε καί τό εκατομμύριο

  9. την αληθεια για τον καραιβαζ γιατι την κανετε καραμελα????

  10. φόλα στο κοπρόσκυλο που λέγεται μιζοκούλης

  11. Σίγουρα θα προσφύγει ο Κασιδιάρης στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Εκεί θα παίξει ρόλο το δικηγορικό γραφείο αναγνωρισμενο απο Γαλλία Βρετανία, και η εμπειρία των νομικών που θα αναλάβουν την υπόθεση αποκλεισμού του απο τις εκλογές, και θα ζητήσει την τιμωρία των υπευθύνων,όπως επίσης και την δημοσίευση σε ξενους δημοσιογραφους και οργανισμούς Δεν ξέρουμε το σκεπτικό που είναι φυλακή ο Κασιδιάρης και μάλλον περιμένει το εφετείο για να προσφύγει δεύτερη φορά στο ευρωπαϊκό δικαστήριο απο ότι φαίνεται

  12. Στέφανε στις επόμενες εκλογές πρέπει να βοηθήσεις σαν υποψήφιος, θα ενισχυθεί πολύ το πατριωτικό-εθνικό κίνημα.

  13. Στεφανε ”ξυπνα’. Φτιαξε ΤΩΡΑ ενα κομμα , που χωρις να πεις τιποτα εσυ , εχεις τους 1 000 000 ψηφους μας Ετσι μπενεις κατευθειαν βουλη εσυ, κ η γκραμποφσκι σιγα σιγα περνει το δρομο για την κρεμαλα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΑΤΟΣΟΓΟ Το μικροφονο καλο ειναι , αλλα δυστηχως δεν φτανει…. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

  14. Δεν καταλαβαινω τι εκανε ο Κασιδιαρης και τον απελεισαν εκτος απο το φοβο να τον ψηφησουν πολλοι νεοδημοκρατες Εαν λενε περι φυσσα η νεα δημοκρατια με τον Καλαμποκα σκοτωσε τον Τεμπονερα γιατι εδω και χρονια δεν εχει χαρακτηριστει εγληματικη οργανωση σημφωνα με το σκεπτικο που χαρακτηρησαν την ΧΑ Αλλα οπως μας σημφερει βγαινουν οι αποφασεις Κρατος δικαιου χαχαχα Ενα μπ……. ειναι που οκαθενας που εχει εξουσια κανει μονο οτι σημφερει τον εαυτο του και τους παρατρεχαμενους του

  15. ΕΑΝ δεχτουμε την “αρχη” πως,
    η καθε κυβερνηση που “εκλεγεται” στη χωρα απλως,
    διαχειρηση και διεκπεραιωση κανει προαποφασισμενων εντολων,
    η εκλογη ΣΥΡΙΖΑ και ΕΑΝ νομιζω ολους τους βολευει και κυριως τη ΝΔ.
    Ευτυχισμενοι οι αριστοι θα αποσυρθουν για 4-14 χρονια να απολαυσουν τους καρπους των κοπων τους και κανενας δικαστης, δεν θα τους ενοχλησει.
    Οσο για το ΕΑΝ,
    ενας πρωην δικαστης στην ηγεσια κομματος πλαισιουμενος απο μερικους ακομα νομικους, ειναι οτι πιο ευχαριστο για τη ΝΔ,
    το κατ εξοχην κομμα των δικαστων και εισαγγελεων!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρα συστημικο κομμα, δεν πιστευω λεξη απο οσα υποσχεται ο Τσιπρας,
    αμεσως θα βαλουν μπροστα τον φοροεισπρακτικο μηχανισμο οι Τσακαλωτος-Σταθακης,
    να μαζεψουν τα σπασμενα της ΝΔ.
    Ερχονται μαυρες μερες.

    1. Στέφανε βοήθα τον ελληνικό λαό. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Μακελειου εντυπωσιάζει και με την κυρία Αλεξάνδρου,ειδικά το “απαίσιος ο Καρατζαφέρης”. Αυτό νοιώθω εδώ και μήνες. Άραγε γιατί χάλασε ο Καρατζαφέρης; Μήπως εκβιάζεται από την ΝΔ(δηλαδή αν δεν κάνει έτσι τότε θα βγάλουν τα άπλυτα των απλυτων στην φόρα); Δεν το αποκλείω.

  16. Φτιάξε κόμμα για να σε υποστηρίξει ο Ηλίας Στέφανε. Αλλά δώσε και εσύ γραμμή ούτε μια ψήφο στον ανθελληνικό σύριζα. Τώρα ξεκινάμε. 1.000.000 είναι στα κάγκελα!

    1. μονο 1.000.000? 15.000.000 ειμαστε

Comments are closed.