Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Κοινοποίηση:
FOTIS_METAXOPOYLOS

Την πλήρη αντίθεσή του με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εκφράζει σε συνέντευξή του ο Φώτης Μεταξόπουλος.

«Το να παντρευτούν ομοφυλόφιλοι δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου, ας παντρευτούν και δυο και τρεις μαζί. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα», δηλώνει ο Φώτης Μεταξόπουλος και συνεχίζει:

«Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα. Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο».

«Εμένα οι ανώμαλοι δεν με πλησίασαν, γιατί ήξεραν ποιος είμαι και τι έχω πει. Στην εποχή μας το πόσο καλλιτέχνες μεγάλοι ήμασταν, μας μετρούσαν με το βάρος. Εδώ σήμερα δεν μετράνε με το βάρος, αλλά με το… βάθος. Έκανε με κάποιους που ήταν περισσότερο άντρες από άντρες. Δεν διαφήμιζαν την ανωμαλία τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Φώτης Μεταξόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Σε μια εποχη που η ανωμαλια δειχνει κανονικοτητα και το φυσιολογικο δειχνει γραφικο υπαρχει μια φωνη που φωναξε .,.,.
    Ο ΒΑΣΙΛΙΑς ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟς .

  2. Να αγιάσει το στόμα σου!!! (Περίμενε τώρα να τα ακούσεις κε Μεταξόπουλε από τις φτερούδες…. που τόλμησες να αποκάλεσεις “ανωμαλους” τους ανώμαλους…και μίλησες και για το …”βάθος” τους!!!

  3. Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν και πώς σε θένε ……
    Έχε το νου σου στο παιδί, κλείσε την πόρτα με κλειδί ψέματα λένε…….
    Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί, λογάδες και γραμματικοί για να σε πείσουν ……
    Έχε το νου σου στο παιδί κλείσε την πόρτα με κλειδί, θα σε πουλήσουν ……..
    Και όταν θα ‘ρθουν οι καιροί που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα (ο αείμνηστος Παύλος Σιδηρόπουλος το είχε τραγουδήσει, όλα τα είχε πει………)

  4. Θα μπορουσε να ειναι σωστη η τοποθετηση του και ειλικρινης απεναντι στα παιδια οταν,θα εθετε και το προβλημα γνωσης κηδεμονιας απο τους γονεις και κυριως την ελλειψη προνοιας και παιδειας για τα παιδια.Και αυτο ειναι αντικειμενικο προβλημα,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι.Οσον αφορα το θεμα της τεκνοθεσιας ομοφυλοφιλων,ασχετα τις προσωπικες μας πεποιθησεις και η κοινωνια ειναι ανετοιμη εως εχθρικη αλλα κυριως η γονιδιακη μνημη εχει αλλες σταθερες.Απο μενα ειναι ΟΧΙ,για αυτα τα δυο και λιγοτερο για τα “γονικα” αισθηματα των ομοφυλοφιλων.Πρωταρχικο μελημα η ψυχικη υγεια και η ισορροπια των παιδιων.Εκει και η ενσταση μου οταν υπαρχει απαθεια στις κακοποιησεις,τους βιασμους και στην στερηση μορφωσης των παιδιων.

Leave a Response