Φώφη Γεννηματά: “Για τον Μητσοτάκη αντίπαλος είναι οι φοιτητές και οι διαδηλωτές”

Κοινοποίηση:
γεννηματα

«Την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται και εμβρόντητοι οι πολίτες παρακολουθούν το μπαράζ δολοφονιών από το οργανωμένο έγκλημα στους δρόμους της Αθήνας, ο πρωθυπουργός θέτει ως προτεραιότητα του, την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων», τονίζει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ «ο αρμόδιος υπουργός δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα και εξαντλείται σε επικοινωνιακά show στον Άρειο Πάγο. Τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και χωρίς σχέδια επιχειρησιακής δράσης.

Οι πολίτες νοιώθουν όλο και πιο ανασφαλείς. Για τον κ. Μητσοτάκη ο κύριος και προφανής αντίπαλος είναι οι φοιτητές και οι διαδηλωτές. Και ας γίνεται η χώρα ξέφραγο αμπέλι για τις συμμορίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΊΑ ΤΟΎΣ 300 ΠΛΟΎΣΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    .
    ΤΟΥ ΚΥΝΟ ΒΟΥΛΕΙΟΥ
    .
    ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ..
    .

  2. Ασφαλως και οι πολιτες αισθανωνται ανασφαλεις, γιατι ψαζεψατε μεσα στην χωρα την σαρα και την μαρα, ολη την διεθνη αλητεια συν την ντοπια μας κανουν ενα εκρηκτικο μειγμα και τα αποτελεσματα τα ζουμε δυστυχως καθε μερα!!!! Φονοι, ληστειες και δεν συμαζευεται!!!!! Και αντι Κα Φωφη να μιλας για αλλαγες στον ποινικο κωδικα, ο οποιος επιβαλει ποινες χαδια και δεν υπαρχουν πραγματικα Ισοβια, σε πειραζει το αστυνομικο σωμα που θα προστατευει τα ΑΕΙ απο τον καθε λεχριτη να παρασκευαζει Μολοτωφ και να χτιζει τα γραφεια των καθηγητων η να αδειαζει σκουπιδια!!!!!!!! Εισατε ολοι σας για τα πανηγυρια, αξιολυπητοι και καταντησατε την χωρα Μπανανια!!!!!! Τωρα η ΝΔ φοβουμενη τις κραυγες της αντιπολιτευσης, του κ@λου, των κατσαπλιαδων, που διελυσαν το συμπαν, λεει το σωμα αυτο δεν θα φερει οπλα, μονο χειροπεδες και γκλομπ!!!!!!! Εγω λεω να τους δοσετε Κε Χρυσοχοιδη και ενα θυμιατο γελοιοι!!!!!!!! Αστυνομικος χωρις οπλο ειναι ψαρας χωρις πετονια!!!!!! Αντε καραγκιοζηδες και το ξευτιλισατε!!!!! Τον αλλον στην Ν. Σμυρνη θα τον σκοτωναν στο ξυλο οι αλητες και δεν αποφασιζε να τραβηξει το οπλο του!!!!!!! Μονο λεει φοβοταν να μην του το παρουν!!!!!!! Τι χαλια ειναι αυτα ρε;;;;;; Γι’ αυτο και το εγκλημα καλπαζει , χωρις να φοβαται τιποτα!!!!!!! Ξυπνατε γελοιοι πολιτικαντηδες!!!!!!!!

  3. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Κ.ΦΩΦΗ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 1] Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 2] Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ Κ 3] Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

  4. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ GOONIES. ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.

Comments are closed.