ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ: Χαμός και επέμβαση της αστυνομίας σε λαϊκή αγορά! Αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
laiki-agora-laikh-750x475

Με παρέμβαση της Αστυνομίας σταμάτησε λίγο μετά τις 11.00, η λειτουργία της λαϊκής αγοράς που είχε ξεκινήσει περίπου στις 07.00 το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου.

Η λειτουργία της αγοράς ξεκίνησε με ελάχιστους παραγωγούς. Δεκάδες ήταν οι πολίτες και κυρίως οι ηλικιωμένοι που έσπευσαν (παρά την απαγόρευση και τις οδηγίες των αρμοδίων) να κάνουν τις αγορές και τις προμήθειές τους.

Το γεγονός προκάλεσε αρνητικά σχόλια και σφοδρές αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, και αρκετοί πολίτες έσπευσαν να ζητήσουν την παρέμβαση της Αστυνομίας, πράγμα που έγινε.

rodiaki

rodikia1rodikia1ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να μείνουν σπίτι τους οι αγρότες. Όπως προτρέπει η κυβέρνηση όλον τον κόσμο.
    Να δούμε μετά τι θα φάει ο αστός που υποτιμά τους αγρότες. Τώρα μάλιστα που τους απαγόρεψαν να πουλούν τα προϊόντα τους , γιατί να διακινδυνεύουν την ζωή τους;
    Για τα super market; Αγρότες μένουμε σπίτι μας, και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό, ξεκινάμε πάλι απο την αρχή. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρχουμε τότε. Για αυτό ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ.

Comments are closed.