ΧΙΛΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ: ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ; ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κοινοποίηση:
ΓΑΖΑ

Πολυεθνική νηοπομπή 1.000 σκαφών από Τουρκία κατά Ισραήλ: «Οι περισσότεροι είναι Ρώσοι»

Θα ανοίξουν πυρ οι Ισραηλινοί;;

Περί τα χίλια σκάφη θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι της Αλικαρνασσού αύριοΤετάρτη προτού κατευθυνθούν προς τη Γάζα.

Στόχος τους είναι να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό προς τη Λωρίδα της Γάζας, καταγγέλλοντας παράλληλα το Τελ Αβίβ για τη στάση του κατά των εκατομμυρίων Παλαιστινίων.

Όπως σημείωσε σε τουρκικά μέσα ο Volkan Okçu, ένας από τους διοργανωτές της κίνησης αυτής:

«Τα σκάφη θα μεταφέρουν 4.500 άτομα από 40 χώρες. Στόχος μας είναι να απενεργοποιήσουμε τη γραμμή θαλάσσιου εφοδιασμού προς το Ισραήλ για μια εβδομάδα και 10 ημέρες.

Ανάμεσα στα 1.000 πλοία θα είναι 313 σκάφη γεμάτα με ρωσικές προμήθειες και 104 με ισπανικές προμήθειες. Οι πιο πολλοί συμμετέχοντες είναι Ρώσοι.

Θα σταματήσουμε πρώτα στην Κύπρο για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα είδη. Μετά την Κύπρο, ο προορισμός μας θα είναι το λιμάνι Ασντότ του Ισραήλ. Πρόκειται για μια αντίδραση και μια πράξη πολιτικής ανυπακοής απέναντι στο ΙσραήλΔεν θα έχουμε ούτε έναν σουγιά.

Γνωρίζουμε τις σοβαρές δυσκολίες που μας περιμένουν σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, το σιωνιστικό καθεστώς δεν φαίνεται να έχει καμία πιθανότητα να επιχειρήσει μια δεύτερη τρέλα σαν εκείνη του Μαβί Μαρμαρά. Διότι τα σκάφη φέρουν αμερικανικές, βρετανικές, λουξεμβουργιανές, ρωσικές, γερμανικές, πολωνικές, ισπανικές και πολλές άλλες σημαίες. Στα σκάφη δεν θα υπάρχει ούτε ένας σουγιάς.

Χίλια σκάφη σε αυτή την περιοχή είναι ένας πολύ σοβαρός αριθμός. Το Ισραήλ δεν μπορεί να μας εμποδίσει στα διεθνή ύδατα. Δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.

Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για κάθε τρέλα εναντίον ενός τέτοιου ολοκληρωμένου διεθνούς ειρηνευτικού στολίσκου. Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Οι περισσότεροι φίλοι μας στην κοινότητα δεν σκέφτονται διαφορετικά από εμένα».

Η κατάσταση αυτή θυμίζει έντονα την περίοδο του Mavi Marmara την άνοιξη του 2010, όταν οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν σε νηοπομπή του διεθνούς κινήματος Free Gaza. Από τη συμπλοκή σκοτώθηκαν 9 ακτιβιστές και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι.

Στη νηοπομπή τότε συμμετείχαν μεταξύ άλλων και Έλληνες πολίτες, αλλά στην πελιοψηφία τους ήταν Τούρκοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Εσυ που υποστηριζεις τους μουσουλμανους εισαι ο εξυπνος ? Εσυ τον Αλαχ τον βρηκες ‘η ψαχνει στην Μεκα και στην Μεδινα ακομη? Εγω ειμαι Ελληνας και Χριστιανος Ορθοδοξος ,το συμφερον της ΕΛΛΑΔΑΣ αυτη την στιγμη ειναι με το ΙΣΡΑΗΛ και οχι με τους μουσουλμανους δεν το πηρες χαμπαρι ακομη ?

    1. Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι καί εγώ και δεν υποστηρίζω κανέναν αλλά δεν αντέχω νά βλέπω νά εκτελούνται παιδάκια καί νά βομβαρδίζουν τά νοσοκομεία, τέτοιες θηριωδίες δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Πιστεύω σέ αντίθεση με σένα ότι δεν πρέπει νά βάζουμε τό συμφέρον πάνω από τον ανθρωπισμό αυτές τίς ώρες πού διαπράττονται εγκλήματα, όλα στην ώρα τους για τόν καθένα πού επιβουλεύεται τό συμφέρον τής Ελλάδος.

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ…. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ!!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ!!!!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ???
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ!!!!
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!

  3. Το σχέδιο της Τουρκίας είναι να πάρει με τα σκάφη δεκάδες χιλιάδες παλαιστίνιους και να τους αμολήσει στην ελευθερη Κύπρο και στα Ελληνικά νησιά αλλά πολλά χαιβάνια δεν καταλαβαίνουν σε τή κίνδυνο ειναι η Κύπρος μας και η Ελλάδα.

    1. αφού ο Μητσιτάκης θέλει να φέρει 100.000 και να μένουν όλοι εδώ, παλιά έλεγαν στους ραγιάδες ότι οι λάθρο θέλουν να πάνε Γερμανία, τώρα λένε ανοιχτά ότι θέλουν να τους κρατήσουν εδώ και να τους εγκαταστήσουν σε χωριά

  4. ο φουστης ο τουρκος ειναι μεγαλη κουφαλα. δεν ενδιαφερεται για τους παλαιστινιους.ενδιαφερεται να δικαιολογηση τα μουτρα του για την εισβολη και κατοχη εδαφων της κυπρου. καποια προβοκατσια ετοιμαζουν τα μεμμετια

  5. Αν η Τουρκία στέλνει 1000 καΐκια η Ελλάδα έπρεπε να στείλει όλα τα καΐκια ,, ντρέπομαι πια που είμαι Έλληνας

    1. Ρε βλάκα η ενέργεια αυτή γίνεται για να προκαλέσουν παγκόσμια αναστάτωση και ίσως παγκόσμιο πόλεμο. Αν έχεις όμως IQ ραδικιού σκέφτεσαι επιφανειακά.Αν ήθελαν να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια υπάρχουν άλλοι τρόποι που δεν δημιουργούν αναστάτωση.

      1. Αν θέλεις κάποιον να διορθώσεις, του παραθέτεις τις δικές σου διορθώσεις, χωρίς να τον αποκαλείς βλάκα. Εσύ σαν μεγάλος πολιτικός αναλυτής που είσαι, πρέπει να έχεις και το ανάλογο τάκτ. Εκτός και αν έχεις ανατραφεί σε περιβάλλον .

        1. Ιόλη, ευγενέστατε και συμπαθητικέ κύριε, επιτέλους , αν κάποιος ντρέπεται που είναι Ελληνας, δεν τον κρατά κανένας από το να πάει να ζήσει σε άλλη χώρα και να αποκτήσει άλλη υπηκοότητα. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας. Αυτή η ιδέα με τα 1000 καίκια είναι πολύ κακή, να το θυμάσαι. Έχει σκοπιμότητες, όχι σαν κύριο μοχλό την ανθρωπιστική βοήθεια. Και εγώ δεν είμαι βλάκας να την ασπάζομαι. Αν θέλεις να βοηθήσεις υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι.

  6. Η Παναγια μαζι τους αν πανε για καλο σκοπο ανθρωπινης αλληλεγγυης.

  7. Αδέρφια του Ισραήλ τσακιστε τα τουρκοσπερματα και τα ασιατικα ρωσικα κτηνη της δήθεν ανθρωπιστική βοηθειας..μην αφήσετε κανέναν…Ζητώ το Ισραηλ ζητώ ο ηρωικός εβραϊκός λαός!!!ΥΓ:Εκεί κατάντησαν οι ακροδεξιοί καραγκιόζηδες του υποβαλκανιου καραμπουζουκισταν και του πιτογυρου..να υποστηρίζουν τώρα και τους Τούρκους.. φτου σας ξεφτίλες…

    1. Ιδού!! ένα παράδειγμα γιατί οι ουβραίοι είναι σατανάδες.

  8. Σαν πολύ ανθρωπιστές μας το παίζουν οι γενοκτόνοι Τούρκοι που το όνειρό τους είναι το μεγάλο μουσουλμανικό χαλιφάτο μία προσπάθεια με τον ΙΣΙΣ και τώρα με την Χαμάς.

  9. Εαν πουνε οτι κουβαλουσανε οπλα προς την χαμας;;;…μπορουνε να χτυπησουνε δεν μασανε η εβραιοι σε αυτα το ειδαμε ολο το προηγουμενο διαστημα εχουνε απο πισω τους αμερικανους.

  10. Εδώ να δω την μαγκιά σας εβραιόσκυλα & χαζαρόπανα?!! Σατανισπέρματα θα χτυπήσετε ανθρωπιστική βοήθεια??!!!!!

      1. Άντε πνίξου εβραιοσκυλο, τί έγινε τον μεσσία τον βρήκατε; Μάλλον πρέπει νά κάνετε μερικές γενοκτονίες ακόμη για να έρθει ο σατανομεσσιας σας να σάς καβαλήσει.

    1. Δεν μπορω να πιστεψω οτι σε δερνει τοση ….. ας πουμε ευγενικα βλακεια

    2. Αν η πρόθεση τους είναι να κτυπήσουν εβραϊκούς στόχους χαλάλι τους ότι πάθουν! Γιατί άλλωστε αγωνιά τόσο πολύ ο Ερντογάν αν το Ισραήλ έχει πυρηνικά! Επειδή φοβάται? Μήπως οι προθέσεις του δεν είναι ανθρωπιστικές, αλλά η αφορμή για να κτυπήσει το Ισραήλ, γιαυτό ενδιαφέρεται τι έχει το Ισραήλ?

Comments are closed.