ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΡΑΜΠ “ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ”;;

Κοινοποίηση:
tomas

Η ευκολία με την οποία ο ένοπλος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ έφτασε τόσο κοντά του ήταν «εντυπωσιακή», δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας, ξαφνιάζοντας τους πάντες και δημιουργώντας αμείλικτα ερωτηματικά.

«Ειλικρινά, ξαφνιάστηκα που μπόρεσε να ανέβει σε εκείνη την ταράτσα και να πυροβολήσει», είπε ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Γκόλντινγκερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC. «Ξέρω ότι είχαμε μέλη των δυνάμεων της τάξης στο κτίριο και επομένως είναι ακόμη εντυπωσιακότερο ότι κατάφερε να ανέβει εκεί ψηλά», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι το κτίριο στεγάζει ένα υαλουργείο.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ο ένοπλος άνοιξε πυρ από απόσταση περίπου 150 μέτρων, έξω από την περίμετρο ασφαλείας της προεκλογικής συγκέντρωσης. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο TMZ δείχνει τον δράστη ξαπλωμένο με την κοιλιά, πάνω στη στέγη ενός κτιρίου, να κρατά ένα τουφέκι.

«Ελπίζω ότι η έρευνα θα καθορίσει πώς συνέβη αυτό αλλά, ναι, το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι ότι ενώ έχουμε στον χώρο έναν πρώην πρόεδρο κάποιος κατάφερε να πλησιάσει σε τέτοια απόσταση, να ανέβει σε μια ταράτσα και να πυροβολήσει», επέμεινε ο εισαγγελέας.

Είναι δυνατόν, ο επίδοξος φονιάς να έφτασε τόσο κοντά κρατώντας στα χέρια του ένα ολόκληρο τουφέκι, σε απόσταση βολής από έναν υποψήφιο Πλανητάρχη; Το μόνο λυπηρό είναι ότι ο τύπος δεν ζει για να αποκαλύψει ποιος έδωσε την εντολή για να προβεί στην δολοφονία του Τραμπ.

Και ο νοών νοείτω…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Χριστιανός ακροδεξιός και στρειτ περήφανος

  2. Την εντολή την έδωσαν οι αθέατοι τραπεζίτες. Αυτοί κάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας της Κίνας και των BRICS. Δεν θέλουν τον Τραμπ γιατί θα σταματησει τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ψαξτε την λέξη de-dollarization ή στα ελληνικά αποδολλαριοποίηση για να δείτε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι το μεγάλο παιχνίδι

  3. Οι Χαζάροι τραπεζίτες που εκτυπώνουν τα δολλάρια είναι η πηγή του κακού.

  4. Στημενη απο το βαθυ κρατος των παγκοσμοιοποιητων. χωρις αμφιβολια. δοξα το θεο ειναι ζωντανος Αλλα απο εδω και περα εως τις εκλογες χρειαζετε πολλη εμπιστευτικη ασφαλεια. πολλοι γνωριζουν τι παιζετε παγκοσμιως..δοξα το θεο

  5. Κλασική σκατοφατσα ανώμαλου ΝεοΔημοκρατη με ΜΚΟ.

  6. ας γελασουμε. το ιδιο ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ κατα των προεδρων ΣΤΑ Ηνωμενα Αμερικανικα Αγελαδαρικα. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ πως το λενε στα Αγελαδαρικα?βρησκουν παντα ενα μοναχικο ενα τρελο και κτλ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ με τα γελαδια,παγκοσμιως.

  7. Υπάρχουν μαγνητόμετρα που καλύπτουν τις 3 εισόδους και όλη την περιοχή. Δεν μπορείς να περάσεις σφαίρες ποσό δε όπλο χωρίς να βαράνε αυτά.

    Η δουλειά στήθηκε από “μέσα” για να τον φάνε.
    Άλλωστε βλέπουμε τους snipers να κοιτάνε το δολοφόνο αλλά να μην ρίχνουν ΑΦΟΥ άρχισε να πυροβολεί.

  8. Ο Ζελενσκι εδωσε την εντολη μεσα απο το καταφυγιο του στο Κιεβο. Χα χα.

  9. Πριν ένα χρόνο ο τύπος ήταν σε διαφήμηση της Blackrock, τυχαίο;
    Η εταιρία αυτή θα χάσει δισσεκατομμύρια αν ο Τραμπ τραβήξει τη πρίζα στο πόλεμο και χαθούν τα εδάφη.

    Οι γονείς του αναγνωρίζονται ως Εβραίοι επίσης, ενώ ήταν μέλος της ΑΝΤΙΦΑ του Σόρος.

    Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια.

Comments are closed.