ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΡΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΙΜ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;

Κοινοποίηση:
δγδγφργ

Ο Γερμανός αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με μαχαίρι από τον 25χρονο Αφγανό Σουλαϊμάν Α. στο Μανχάιμ, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή.

Το υπουργείο Εσωτερικών και η εισαγγελία της Καρλσρούης ανακοίνωσαν ότι ο 29χρονος Ρουβέν Λ. απεβίωσε πρόσφατα στο νοσοκομείο του Μανχάιμ, όπου βρισκόταν σε τεχνητό κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Ο Σουλαϊμάν Α. είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στον αστυνομικό που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη και στον λαιμό.

Ο δράστης είχε προηγουμένως τραυματίσει στο πρόσωπο και τον πολιτικό και γνωστό επικριτή του ισλάμ Μίχαελ Στουρτσενμπέργκερ, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Κινήματος «Pax Europa» σε κεντρική πλατεία του Μανχάιμ.

Ο πολιτικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει κανονικά.

Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος ζει στην Γερμανία από το 2014 και δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστός στις αρχές, ακινητοποιήθηκε μόνο όταν ένας από τους υπόλοιπους αστυνομικούς τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Νοσηλεύεται και αυτός, ενώ σε βάρος του έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις επιθέσεις.

Ο πρωθυπουργός της Βάδης-Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν δήλωσε συγκλονισμένος από την εξέλιξη: «Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Ο πόνος μιας τόσο βαριάς απώλειας στα καλά καθούμενα είναι δύσκολο να μετρηθεί.

Αυτά κάνει η πολυπολιτισμικότητα. Με το Ισλάμ να έχει εισβάλλει στην Ευρώπη με μυριάδες φανατικούς μαχαιροβγάλτες, το μυαλό όλων πάει στο ενδεχόμενο να έχουμε τέτοια ακραία περιστατικά και στην Ελλάδα. Οι συνέπειες από την αθρόα εισβολή Λ@ΘΡΟ υπό την ανοχή του καλού στρατιώτη Μητσοτάκη, θα είναι υπό μορφή τσουνάμι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Στην γερμανια κατηγορουν το θυμα δηλαδη τον αντισλαμιστη ακτιβιστη και οχι τον θυτη. Επιασε η προπαγανδα απο την πρωτη στιγμη δουλεια.

  2. … όχι μόνο δεν τους ακουμπάς και ας βιαιοπραγούν …αν έστω μιλήσεις εναντίον τους και ας έχεις δίκιο, εσένα θα τραβάνε μέσα , εσύ θα χάσεις τη δουλειά σου, εσύ θα καταστραφείς… πρόοδος κυρίες και κύριοι…και λοιποί για να είμαστε και πολιτικώς ορθοί

  3. Ξεχάσατε προχτες το περιστατικό στην Ερμού όπου ο λαθρο μαχαίρωσε την κοπέλα στην πλατη νομίζοντας ότι “ήταν πράκτορας”;

    Έρχονται και άλλα τέτοια να ξέρετε και να είστε έτοιμοι.

  4. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ

  5. Αμεση εκτελεση του λαθροπιθηκου για παραδειγματισμο! Δεν θα κανουνε οι μιζες του καθε Ψωρος οτι γουσταρουνε στην Ευρωπη! Ακους Μπουρσουλαρα?

  6. H BADURASHIVLI MAIA ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΛΕΙΟ ” ΕΛΠΙΣ ” ΣΤΙΣ 27/12/2023 ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΓΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ . ΗΤΑΝ ΑΜΕΑ 62 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ ΜΑΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ 3 ΔΙΚΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΣΑΓΔΗ ΔΩΤΗΡΙΟ . Ο ΚΑΣΩΤΑΚΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΤ ΚΤΡΙΟ 16 ΠΡΟΪΣΤΜΑΝΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΑΔΙΑΣΤΑΚΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ .

    1. Οι Γεωργιανοί δεν είναι μουσουλμάνοι, χριστιανοί ορθόδοξοι είναι.

  7. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΑΝ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

  8. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!

  9. προς αστυνομικούς : έρχεται κάτι παρόμοιο και για εσάς ?

  10. Κύριοι.Δεν υπάρχουν εθνικιστικά κόμματα,ούτε πατριώτες.Κι αν υπάρχουν,είναι σε λιγοστό αριθμό και συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν καμιά διαφορά.Επίσης, δεν υπάρχουν πατριώτες που να θέλουν για τις υπηρεσίες τους ηγεμονικές αμοιβές όπως του ευρωβουλευτή,πάνω από 25000 ευρώ το μήνα!Σας χαλάω το αφήγημα αλλά είναι εύκολο να αποδειχτούν τα γραφόμενά μου.Δείτε στην Ιταλία κάποια…Μελόνι.Βγήκε με σημαία την εκκαθάριση από τους λάθρο.Με φουσκωτά ερχόντουσαν,τώρα με καράβια και θαλαμηγούς!Και πολλά άλλα.

  11. Κοιμοντουσαν οι Γερμανοι. Εμεις εδω θα τον τρωγαμε πιο γρηγορα

  12. Μπράβο στους αστυνομικούς για την ανδρεία τους. Ελλάδα ούτε καν θα τολμούσε ο πίθηκος να τραβήξει μαχαίρι. Με Μητσοτάκη μόνο θα πάμε μπροστά.

  13. Υπεύθυνοι της λαθρομετανάστευσης είναι αυτοί που δημιουργούν πολέμους στις χώρες προέλευσης.βλεπε ΗΠΑ,Γαλλία,Αγγλία,Ισραήλ κ άλλοι.

  14. Κρίμα που χρειάζεται να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή για να παρθούν μέτρα

    Ελπίζω η γερμανική αστυνομία να πήρε το μήνυμα και πλέον να μην χαρίζεται όταν έχει να κάνει με ανθρώπους (ζώα) η λύση είναι απλή βγάζεις όπλο και εκτελείς στο κεφάλι ούτε σύλληψη ούτε χειροπέδες ούτε φυλακή

    Τα πράγματα είναι απλά όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους (ζώα) η λύση είναι μια εκκαθάριση

  15. Κρεμαλα σε ολα τα καθαρματα, που με ανταλλαγματα σε οικονομικη βοηθεια, τους υποχρεωσαν να δεχτουν να γεμισουν τη χωρα ισλαμιστες λαθρομεταναστες. Ψοφο σε ολους! Ψηφιζουμε πατριωτικα και αντιμεταναστευτικα, ειναι η τελευταια μας ευκαιρια την αλλη βδομαδα…

  16. ΣΚΟΥΠΑ!!! ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

  17. Ο άχρηστος συνάδελφος του φταίει, που τον άφησε ακάλυπτο, ενώ το θύμα είχε ακινητοποιήσει τον έναν, πήγε ο άλλος και τον κάρφωσε στην πλάτη ενώ ο συνάδελφός του τον κοίταγε σαν ζώο όρθιο, ανεκπαίδευτοι παντού, αφήνουν να τον άλλο με το μαχαίρι να καρφώνει όποιον βρει και τον κοιτάνε, και αφού σκοτώσει και καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα, μετά τραβάνε το όπλο…Καλά πήγε και αυτό

    1. Αυτός που είχε ακινητοποιήσει ο μπατσακος δεν ήταν συνεργός του δράστη αλλά θύμα του δράστη. Τέτοια εντολή έχει η γερμανική αστυνομία.

  18. Προετοιμαστειτε…. Ξεβολευτειτε και να έχετε τα μάτια 14.

  19. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΟΠΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΗ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΑ!!!

  20. Οπου δεν υπάρχει θανατική ποινή δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει τους νόμους της. Θάνατος στους φονιάδες και φυλακές κάτεργα για τους ληστές κ.α.

  21. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

  22. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ GAY ΝΔ-ΟΥΛΟΙ

Comments are closed.