ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ν. ΠΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΑΦΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
24-05-27_0053__DPD7757

Τον προπηλακισμό της κόρης του και έξι συμφοιτητών της στην Κέρκυρα κατήγγειλε ο χαροκαμένος πατέρας Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τα δίδυμα κορίτσια του μαζί και την ανιψιά του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η κόρη του, η οποία σπουδάζει στο νησί όπου βρέθηκε σήμερα o Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, πήγε παρέα με συμφοιτητές της στο σημείο όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, αλλά μόλις οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς παρατήρησαν ότι στις μπλούζες που φορούσε η ίδια και οι φίλοι της αναγράφονταν τα ονόματα από τις αδερφές και την ξαδέρφη της που χάθηκαν στα Τέμπη, έσπευσαν να τους απομακρύναν βίαια, προπηλακίζοντάς τους «με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους».

Οι φοιτητές που «απείλησαν» με τις μπλούζες τους τον πρωθυπουργό και διώχθηκαν κακήν κακώς από άνδρες της φρουράς του

Και για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του επισυνάπτει και αποδεικτικές φωτογραφίες από το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ σε μία από αυτές εμφανίζεται και ο αρχιτραμπούκος που τόλμησε να επιτεθεί στα παιδιά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά έχει ως ακολούθως:

«Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .
Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .
Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι
Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .
Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω .
Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .
Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους .
Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .
ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του.»

  • Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το περιστατικό:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μην πάει κανείς να ψηφίσει πάλι αυτά τα κτήνη ρε παιδιά!! Θα αποθρασυνθουν ακόμα περισσότερο!

  2. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    41% 20% 12%

  3. Ο παπαδοπουλος ηταν αγιος μπροστα σ’αυτο το καθυκι.

    1. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αδερφέ άφησε έργο και πλούτο στην Ελλάδα. Τόσο που για να αμαυρώσουν την υστεροφημία του, ψευδώς αναφέρουν και συμψηφίζουν το χαμό της Κύπρου επί εποχής κουφού “εθνάρχη”, με την περίοδο διακυβέρνησης του. Αλλά δε φταίει η κουλα. Φταίει το 16% που την ψήφισε συν όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν και έβγαλε το ψεύτικο 41%. Χθες αυτό το όρνεο είπε στη γριά γυναίκα να πάει στην εκκλησία επειδή με 440€ σύνταξη και 300€ στο νοίκι, πεινάει. Ο κυβερνήτης της χώρας έστειλε στην εκκλησία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μάνα του. Αυτός ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει ζήσει με 800€ και ελπίζει να μη χρειαστεί να ζήσει με 800€. Αλλά φταίει αυτός ή τα ζώα φίλε των 800€ και κάτω που τον ψηφίζουν;

  4. αφου εχει σημαδια να παει γρηγορα να κανει μυνηση για ξυλοδαρμο,αποπειρα και οτι αλλο ειναι…

  5. Δες πως χαίρονται και χαζογελανε τα βόδια οι ψηφοφόροι του Δρακουμέλ στη φωτογραφία!!!! Λιώνουν για ένα γουρλωμενο βλέμμα του Κούλη ή για μια γλοιώδη χειραψία!!!!!!! Σιχαματα! Ουστ!!!!!

  6. Αυτούς ψηφίσαμε, αυτούς έχουμε. Ο κάθε λαός έχει δικαίωμα να επιλέξει τον δυνάστη του. Ας πούμε επιτέλους μια φορά ΟΥΣΤ

    1. Έχει βυθιστεί στο βολεμένο δημοσιοκλεπτοκλακαδορικο βούρκο της μεταπολιτευσης και δε ξεκολλάει με τιποτα

  7. Οποιος πιστευει σε….σαχλαμαρες , μπαζωματα κλπ τραμπουκιζεται ας ειναι και αδελφος η γονιος θυματων! Κουλαρα ανυπερβλητο το…μεγαλειο σου! Οποιο θρασος δοσιλογε να ψαχνεις ακομα ψηφαλακια ! Καλυτερα να μοιραζες κανα κατοσταρικο ακομα στα γιδια που σε ψηφιζουνε παρα να κουραζεσαι!

  8. Αν τολμάει ας πάει χωρίς φρουρά κάπου και τότε τα λέμε. Με 100 μπατσάκια κάνει το μάγκα. Ξυπνάτε και μαυρίστε τους Ψήφο μόνο σε πατριωτικά κόμματα.

  9. Πνιγηκαμε στη “Δημοκρατια”….Ευτυχως οι Φασιστες ειναι στη φυλακη

    1. Και ολοι πληρωμενοι απο την ελλαδιστανικη γενναιόδωρη πλεμπα….απλα πραγματα… δλδ τους προστατευουν απο εσας με δικο σας κοστος….

  10. Αυτά τα ζώα που χειροκροτούν τον Κουλη, πως θα ένοιωσαν αν έχαναν κι αυτοι τα παιδιά τους; Αλλά ξέχασα, Έλληνες είναι. Όταν το κακό ειναι στην πόρτα του γείτονα, τότε όλα καλά. Όταν όμως χτυπήσει την δίκη τους πόρτα, τότε όλα αλλάζουν. Ελεεινοί και τρισάθλιοι. Σιχάματα.

  11. Ο ΠΛΑΚΙΑΣ αν δεν απατωμαι πριν τις εκλογες ειχε συναντησει τον ΜΙΖΟΤΑΚΗ. Για ποιο λογο? Δεν ηξερε οτι δεν επρεπε να δειξει κανενα ελεος σε αυτο αποβρασμα που προσπαθουσε να αποφυγει τις επιπτωσεις των ΤΡΜΠΩΝ στι κομμα του?

  12. Η αρσενική Αντουανέτα κυβερνάει με υποκλοπές, νόθευση εκλογικών αποτελεσμάτων, επιδόματα από τα κλεμμένα μέσω φόρων και ακρίβειας των καρτέλ που την στηρίζουν, πραιτοριανών που από την εποχή του μακεδονικού αγώνα και μετέπειτα της κορωνοχούντας διάλεξαν στρατόπεδο, αφοπλισμού της χώρας και εθνικής μειοδοσίας. Το τέλος της πρέπει να είναι ανάλογο της “προσφοράς” της, με πολιτικό τρόπο βεβαίως βεβαίως μη μας πούνε και επικίνδυνους για το πολίτευμα. Άλλωστε μόνο η συμμορία της κουλας ΝΔ αε, ξέρει να μπαζώνει τόπους εγκλήματος, να καίει ενίοτε καμία βιομηχανία προς απόκρυψη των στοιχείων, βάζει φέσι στο λαό τα πρόστιμα των μελών της εγκληματικής οργάνωσης για διαρροή προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ. Εμείς οι πολίτες πρέπει να είμαστε πολιτισμένοι όταν θα έρθει η ώρα της απόδοσης δικαιοσύνης απέναντι στη χούντα των 301……

  13. Ο Παπαδόπουλος ήταν χούντα. Χα χα. Τώρα έχουμε democracy. Χα χα.

    1. Τι να πουμε διωξανε το Πατακο για ερθουν αι δημοκρατες κομμουνιστες & ο κουλης εκανε αντισταση στη χουντα πο το Παρισι 4 χρονων

  14. “Λαοφιλεστατος ηγετης” που δεν κανει βημα αν δεν εχει εκατο νταβατζηδες διπλα του!

Comments are closed.