Χάθηκε η Δέσποινα: Έκκληση για πληροφορίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κοινοποίηση:
jpg

Η εξαφάνιση της 16χρονης Δέσποινας Ψ. έχει προκαλέσει ανησυχία και τρόμο στους γονείς της, καθώς και σε ολόκληρη την κοινότητα του Καρέα. Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί άμεσα για να εντοπίσουν την έφηβη, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναλάβει δράση.

 

 

Η Δέσποινα έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, με ύψος 1,75 μ. και αδύνατη σιλουέτα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φούτερ λαδί χρώματος, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οι περιγραφές αυτές είναι κρίσιμες για την αναγνώρισή της.

Οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό προκειμένου να βρουν τη Δέσποινα το συντομότερο δυνατόν. Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες ή το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξαφάνιση της Δέσποινας Ψ., παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με τις αρχές ή με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού». Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την ασφαλή επιστροφή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response