«Χάλκινος» ο φοβερός Κουρουγκλίεφ- Όγδοο μετάλλιο για την Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
Koyroygkl;ief

O πρωταθλητής της πάλης, Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, κέρδισε τον Μάιλς Αμίν από το Σαν Μαρίνο με σκορ 5-4 και μάλιστα με συναρπαστικό τρόπο στα τελευταία δευτερόλεπτα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έφερε το όγδοο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Μία επίδοση, που αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ της ελληνικής αποστολής στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα το 1996. Ο Κουρουγκλίεφ έχει κερδίσει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα του. Έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, επιβεβαιώνοντας την αξία του ως ένας από τους κορυφαίους παλαιστές της Ευρώπης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ξέρει κάποιος να μας πει από που κρατάει η σκούφια αυτού του ανθρώπου; Αφού ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη δημόσια για την Ελληνική υπηκοότητα που προφανώς του χάρισε, ας μας πει ο “Έλλην Ολυμπιονίκης” πως έγινε η επικοινωνία με το Μαξίμου και τον Μητσοτάκη! Θα τον κάνει και Στρατιωτικό ο τριτοκοσμικός Μητσοτάκης με μισθό κάθε μήνα που θα κλέβει από τους Έλληνες φορολογούμενους;

  2. Mεχρι και οι σχολιαστές της ΕΤ είπαν ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας. Κιαυτος μπροστά στην κάμερα ευχαρίστησε τον Κούλη για την υπηκοότητα.
    Τι ζούμε θεέ μου ….

  3. ΕΛΛΗΝΙΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕ!!!!!…………
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ… ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΙ ΔΙΔΥΜΕΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ….. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ…..
    ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΘΝΗ… ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟ-ΧΑΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΚΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤ ΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ..
    Κ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ…..

Comments are closed.