“Χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή” Το ξεστόμισε η Ματσούκα για τον άντρα της, Πέτρο Κόκκαλη

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την ήττα του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη στις Ευρωεκλογές, τονίζοντας πως ως σύντροφός του χάρηκε για το αποτέλεσμα, μιας και ο ίδιος δεν θα αναγκαστεί να πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες.

Οι δηλώσεις της

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πιο εξωστρεφής, πάντα έτσι ήμουν. Απλά τώρα ίσως με αφορμή τις Ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο παραπάνω με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα. Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί πλέον θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Έλειπε πέντε χρόνια. Δευτέρα έφευγε, γυρνούσε Πέμπτη και μετά είχα παραστάσεις. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας» απάντησε χιουμοριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην πρεμιέρα της αδελφής της Δήμητρας Ματσούκα, πήγε η Μαρία Ματσούκα. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη.

Για την εμφάνισή της θέατρο η Ματσούκα έκανε μια πολύ σέξι εμφάνιση. Συγκεκριμένα φόρεσε μια σούπερ μίνι λευκή φούστα με σκισίματα, ένα δαντελένιο κορμάκι και nude πέδιλα.

Μαρία Ματσούκα: Καλλίγραμμη στο θέατρο

Μαζί της είχε και τον σύζυγό της Θέμη Γιαννιτσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο που βάφτισαν πριν από ένα χρόνο η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ματσούκα είχε συγκινηθεί μιλώντας για την αδελφή της.

“Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου τη Μαρία και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος. Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση”.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε:

“Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της”.

 

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε χθες (27/6) επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Άλσος με την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα», που σημείωσε επιτυχία από την πρώτη μέρα.

Φυσικά από το πλευρό της, δεν έλειπε ο σύζυγός της Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα της ηθοποιού σε κάθε της νέο θεατρικό εγχείρημα. Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο Πέτρος Κόκκαλης πάντα της δίνει δύναμη, όταν βρίσκεται στις παραστάσεις της.

Η αναφορά της Δήμητρας Ματσούκα στο γάμο με τον Κόκκαλη

«Πάντα είναι εδώ ο σύζυγός μου. Για αυτό τον παντρεύτηκα, για να είναι εδώ. Δεν τον κοιτάω όταν είμαι στη σκηνή, αποφεύγω να κοιτάζω πρόσωπα που μπορεί να μου είναι οικεία. Ειδικά στις αρχές μιας παράστασης.

Μου δίνει δύναμη η γνώση του ότι είναι εδώ. Δεν θα προλάβω να κάνω διακοπές αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και ο τρόπος που ζω όσα χρόνια εργάζομαι ως ηθοποιός» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, με το ζευγάρι να στεγάζει τον έρωτά του σε ένα πραγματικό παλάτι.

Η Δήμητρα Ματσούκα πάντα σαγηνεύει με τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε στις Ψυχοκόρες ως Νέλλα Κοτρώση, διαθέτει άψογες αναλογίες και ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή την περίοδο, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίζεται στο θέατρο Άλσος, στην παράσταση “Τότε, τώρα, πάντα”. Όπως είναι αναμενόμενο, το look που επέλεξε ήταν εντυπωσιακό και λιτό.

Σε μια από τις εμφανίσεις της μετά το θέατρο, η Ματσούκα, απλή και αισθησιακή, υιοθέτησε ένα girly look με ροζ παντελόνι και λευκό ριμπ τοπ.

Το ψηλόμεσο ροζ παντελόνι τόνισε τη μέση της και το καλλίγραμμο κορμί της, δένοντας με το μακιγιάζ σε ροζ τόνους που έχει στην παράσταση.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν στις 7 Δεκεμβρίου σε μία λιτή τελετή στην Πλάκα, επισφράγιζοντας τον έρωτά τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα μέχρι πρότινος ζούσε σε ένα όμορφο ρετιρέ στο Παγκράτι. Η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη πλέον ζουν στο σπίτι του επιχειρηματία στο Ψυχικό και σύντομα θα ήθελαν να το γεμίσουν με φωνούλες με τον ερχομό ενός μωρού! Ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε…

Η Δήμητρα πόζαρε στο σπίτι τους και είχαμε την ευκαιρία να δούμε μία εικόνα από το εσωτερικό του. Η Δήμητρα φωτογραφήθηκε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού ενώ επάνω είναι μία φωτογραφία ασπρόμαυρη με το κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι διάφανα πέδιλα. “Είδα και την Barbie ,δεν μου άρεσε. #happynewweek”, έγραψε στη λεζάντα της η ηθοποιός.

Η επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή έκανε πρεμιέρα και η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία βρίσκεται μεταξύ των πρωταγωνιστών, ανέβηκε επί σκηνής, με τον σύζυγό της να βρίσκεται στο κοινό.

Η μητέρα της, Ελένη, αλλά και ο σύζυγός της, Πέτρος Κόκκαλης απήλαυσαν την αγαπημένη τους και μάλιστα η ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες η ηθοποιός είπε:

«Πήγε πολύ ωραία, ήταν από τις ωραίες πρεμιέρες αυτές. Θέλω τη μαμά μου στο πλευρό μου, είμαι μαμόθρεφτο. Ήρθε και ο άνθρωπός μου. Συνήθως ο σύζυγός μου λέει ό,τι αισθάνεται. Δεν είναι πάντα θετικά».

Το καλοκαιρινό φόρεμά της

Για την πρεμιέρα της παράστασης η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το πρακτορείο φωτογραφιών NDP, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα φόρεμα με print φρούτων και επιβεβαίωσε πως η αγάπη των fashionistas σε αυτά τα σχέδια δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Το φόρεμά της είχε αποτυπωμένα πορτοκάλια, είχε λεπτές τιράντες και κολάκευε ιδιαίτερα το σώμα της. Όσο για τις στάμπες ή τα αξεσουάρ σε σχήμα φρούτων, να σου πούμε πως δεν πρόκειται για μια νέα τάση στη μόδα, αλλά έχει καταφέρει να παραμείνει αγαπημένη επιλογή των fashionistas που για το καλοκαίρι τους αναζητούν κάτι fresh και παιχνιδιάρικο.

Λίγα λόγια για την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα»

Το «Τότε, τώρα, πάντα» είναι μια επιθεώρηση με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί και γράφει. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σταμάτης Φασουλής.

Σε guest εμφάνιση έρχεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ενώ συμμετέχουν οι Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, ΔέσποιναΠολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη.

Υπόθεση:

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη… Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας… Σε τι κόσμο ζούμε άραγε? Όλες οι απαντήσεις στο φως αλλά και στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος. Σχόλιο, ανατροπές, χιούμορ και πολύ μουσική και χορό σε μια παράσταση εναντίον
όλων και υπέρ των πάντων.
Η επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο Άλσος.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές η Δήμητρα Ματσούκα

«Πήγε πολύ ωραία, ήταν από τις ωραίες πρεμιέρες αυτές. Θέλω τη μαμά μου στο πλευρό μου, είμαι μαμόθρεφτο. Ήρθε και ο άνθρωπός μου. Συνήθως ο σύζυγός μου λέει ό,τι αισθάνεται. Δεν είναι πάντα θετικά» είπε η Δήμητρα Ματσούκα στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου».

Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε η μητέρα της, Ελένη αλλά και ο σύζυγός της Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος δεν χάνει καμία πρεμιέρα της ηθοποιού. Ο γνωστός πολιτικός απόλαυσε τη γυναίκα της ζωής του από τις πρώτες σειρές και στο τέλος της χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

 Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ ειδικά μετά τον γάμο τους. Ο πολιτικός και επιχειρηματίας και η ηθοποιός παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες στην Πλάκα και ο γάμος τους έκανε αίσθηση.

Η Ματσούκα ποζάρει και αποκαλύπτει: “Εγώ πλησίασα πρώτη τον Πέτρο – Είμαι υπεράνω χρημάτων…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response