Χίος: Επεισοδιακή καταδίωξη σκάφους παράνομων αλλοδαπών – Το Λιμενικό έριξε προειδοποιητικές βολές

Κοινοποίηση:
skafos-limenikou

Σε θαλάσσια περιοχή της Χίου, σημειώθηκε μια επεισοδιακή καταδίωξη με τους άνδρες του Λιμενικού να εντοπίζουν 33 παράνομους αλλοδαπούς.

Όλα έγιναν σήμερα (5.9.2023) τις πρώτες πρωινές ώρες όταν δυο περιπολικά του Λιμενικού εντόπισαν φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος με παράνομους μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης, ανατολικά της Χίου.

Μόλις οι επιβαίνοντες στο σκάφος με τους μετανάστες είδαν τα περιπολικά του Λιμενικού Χίου, άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να ξεφύγουν. Οι Λιμενικοί έκαναν ηχητικά και φωτεινά σήματα στο σκάφος για να σταματήσει, αλλά αυτό αποδείχτηκε μάταιο.

Τα σκάφη του Λιμενικού έριξαν τότε προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή τομέα και τότε το σκάφος με τους μετανάστες σταμάτησε.

Στη συνέχεια οι Λιμενικοί, περισυνέλλεξαν με ασφάλεια τους 33 μετανάστες (32 άνδρες και 1 γυναίκα) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού, όπου παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ.Τ. «ΒΙΑΛ».

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η λέμβος μεταφοράς των αλλοδαπών βυθίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στημένο το παιχνίδι : Ο μούλος Ερντογάν τους φορτώνει σε σχεδίες και τους αμολάει παράλληλα παίρνει τηλέφωνο στον Kούλη και του λέει σου στέλνω σήμερα 200 κοπρόσκυλα στείλε πρωινές ώρες το λιμενικό να τους παραλάβει. Αυτό γίνεται και μας δουλεύουν βρώμικα σαν βρωμιάρηδες που είναι .Ελλάδα ξύπνα μη κοιμάσαι ξύπνα .Ακόμα και οι λιμενικοί είναι μέσα στο κόλπο,όλοι τα πέρνουν τα φράγκα.

  2. Και τη θα τους κάνετε; Θα τους στείλετε πίσω ή παίζετε το παιχνίδι των διακινητών. Θα έπρεπε να τους συνοδεύετε εκτός συνόρων!!!

Comments are closed.