02/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Χαλάνδρι: Συνελήφθησαν 15 Ρομά σε διάστημα τεσσάρων ημερών – «Δεν υπάρχουν άβατα» δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
OPKE

Πραγματοποιήθηκαν δύο επιχειρήσεις στον καταυλισμό

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις εντός τεσσάρων ημερών στον καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι, μετά από παράπονα για ενόχληση της δημόσιας ησυχίας και κλοπή ρεύματος.

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (31/5) και τη Δευτέρα (3/6), όπου διαπιστώθηκε παράνομη παρέμβαση σε τέσσερις στύλους ηλεκτρικής παροχής, από την οποία τροφοδοτούνταν δώδεκα παράγκες.

Κατά τις έρευνες, σε έξι παράγκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά επαγγελματικά ηχεία υψηλής ισχύος, μίκτες και ενισχυτές.

Στις επιχειρήσεις συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, όπως κλοπή ρεύματος, μη έκδοση ταυτότητας, βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα σωματικής βλάβης.

Σχετικά με δηλώσεις περί «άβατου» από τον Σ.Μπαλάσκα στην περιοχή μετά τα πρόσφατα επεισόδια, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι τέτοιες δηλώσεις «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς καθημερινά, οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας επιχειρούν σε ολόκληρη την επικράτεια, επεμβαίνοντας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ειδικότερα, πραγματοποιούνται συνεχείς, συντονισμένες και επαναλαμβανόμενες δράσεις σε περιοχές που παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας».

Καταλήγοντας επισημαίνεται ότι «η Ελληνική Αστυνομία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των πολιτών για ασφάλεια, θα συνεχίσει αδιάλειπτα τις δράσεις της, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε παράνομες ενέργειες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΜΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ??? ΑΑΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ…

  2. οσο ειναι δήμαρχος ο ΡΟΥΣΣΟΣ οι Ρομα δεν θα φύγουν απο το νομισματοκοπειο , η μονη λυση για να φύγουν ειναι να ζητήσει επίσημα ο δήμαρχος την απομάκρυνση τους με την μεσολάβηση της αστυνομίας , ΑΛΛΑ ο δήμαρχος με τους Ρομα βγαίνει.
    ξέρετε, ειναι εύκολο να κάνεις τον καλό οταν δεν τους εχεις διπλα σου , εχουν ρημάξει ολα τα σπίτια, δεν μπορείς να ησυχάσεις , στις 2-3-4 το πρωί μπορεί να ξυπνήσεις ξαφνικά και να νομίζεις πους είσαι σε σκυλάδικο κάτω απο το ηχείο και ολα αυτα επειδή ο ΡΟΥΣΣΟΣ το 2014 μαζι με τα φιλαράκια του της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ τους κράτησαν και σήμερα ψάχνει να βρει ποιος φταιει !!!!

  3. Ο/Η ναι υπάρχουν άβατα γιατί το γυφταριό σας κόβει μισθό! λέει:

    σας κλέψαν οι γύφτοι το περιπολικό ρε γελοίοι της ΓΕΛΑΣ χαχαχαχαχα

    1. αυτό ακριβώς! και το καλύτερο, τους συνέλαβαν και την επόμενη μέρα, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!
      Αυτό είναι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΣΥΔΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΗΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ “ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ” τους… “οπάδους της ρόμα”….

Comments are closed.