Χαλκίδα: Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 51χρονος επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κοινοποίηση:
peripoliko

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 51χρονος επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας, που βρέθηκε χθες το πρωί δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, γνώριζε τον δολοφόνο του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα. Κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν γάβγισαν τα σκυλιά του, όπως λένε οι γείτονες, που σημαίνει ότι ο επισκέπτης του ήταν γνώριμος.

Η Αστυνομία ωστόσο περνάει από ενδελεχή έλεγχο το κινητό του 51χρονου και τους τρεις λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο δολοφόνος φαίνεται να έψαξε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος του άτυχου επιχειρηματία αναζητώντας προφανώς χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, πράγμα που δείχνει ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το ότι είχε το κουσούρι δεν σημαίνει φυσικά ότι επικροτούμε την δολοφονία του geraki , , μην γίνεστε τέρατα που δυσφημίζουν τον πατριωτικό χώρο . Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ενσυναισθηση για τον συνάνθρωπο απ’ όσο διατείνονται ότι έχουν οι φιλελε αριστεροί υπάνθρωποι .

  2. Προφανώς έπεσε θύμα των εφήμερων εραστών του, όπως οι Σεργιανόπουλος, Κουμανταρέας και λοιποί που είχαν το “κουσούρι”

Comments are closed.