Χαλκίδα: Μπάνια με… άρωμα σκουπιδιών – Τόνοι από σκουπίδια και μια… σπίθα αρκεί (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
xalkida

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί σε παραλίες της Χαλκίδας. Βουνά από σκουπίδια τα οποία είναι εύκολο να γίνουν… προσάναμμα.

“Περιοχή Μπουρνώντας, Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδας, οι άνθρωποι είναι εγκληματίες! Οι άνθρωποι κάνουν μπάνιο δίπλα από τα βουνά με τα σκουπίδια, ΝΕΟ ΜΑΤΙ θα γίνουμε άμα πάρει φωτια! Όλο το παραλιακό μέτωπο από Άγιο Μηνά έως Αλυκές-Λουκίσια είναι σε αυτό το χάλι!” καταγγέλλει αναγνώστης μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εχουν μονιμο προσωπικο αμεα και απο κει και περα προσλαμβανουν καποια ατομα με 8μηνες συμβασεις μεσω οαεδ οι οποιοι βγαζουν το φιδι απο την τρυπα , αυτοκινητα παιρνουν απο δωρεες ή μεσω εσπα και τρωνε πρωτα τα λεφτα και ψαχνουν μετα πως θα πληρωσουν , οσα χαλανε τα περισσοτερα τα παρατανε κ.λ.π
    Η δε εργασια τους εχει γινει ενα 2ωρο + 1 ωρα που πινουν καφε και πειτε μου μ’αυτους τους απιθανους που ψηφιζετε οι πιο πολλοι απο εσας αν μπορει μια χωρα να παει μπροστα.
    Εχω δουλεψει 2 διαφορετικες περιοδους σε καποιο δημο οποτε οποιος πει καμια παπαρια καλυτερα να πιει κανα ντεπον και να πεσει για υπνο …..αντε καληνυχτα ντουγανια.

  2. Στον δήμο Χαλκίδας με την προκήρυξη 3κ/2017 58 άτομα.Που έχουν τοποθετηθεί όλοι αυτοί…;;;Ψαξτε το στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Επίσης έχουνε παραλάβει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 10 καινούρια απορριματοφόρα οχήματα. Ψάξτε τα όλα.Θα βγάλετε λαβράκια.Επίσης έχουν τεράστια ευθύνη και οι κάτοικοι που αφήνουν τα σκουπίδια τους όπου τους καβλώσει..Δεν φταίει για όλα ο δήμος και οι περιφερειακές ενότητες.Επίσης έχουν τοποθετηθεί άτομα σε θέσεις διοίκησης που ουδεμία σχέση έχουν τις συγκεκριμένες θέσεις και εργάτες καθαριότητας ΥΕ σε θέσεις ευθύνης και διοίκησης και παίρνουν βαρέα ανθυγιεινά ενώ δουλεύουν στα γραφεία.Κοινώς ΜΠΑΧΑΛΟ…Και αυτό είναι το αποτέλεσμα.Εαν ρωτησεις κάποιους από τους υπεύθυνους που βρίσκονται αυτές οι περιοχές ούτε ξέρουν που πέφτουν.

  3. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Ε ΒΡΩΜΥΛΟΙ

Comments are closed.