Χαλκίδα: Χειροπέδες σε ιερέα διευθυντή του ορφανοτροφείου που απειλούσε 12χρονο αγόρι με μια ξύλινη βέργα

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΕΑΣ

Συνελήφθη 38χρονος ιερέας, διευθυντής του ορφανοτροφείου αρρένων της Ιεράς Μονής Χαλκίδας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Τον ιερέα μήνυσε ανήλικο παιδί χθες, Πέμπτη (21/9) και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστήριξε πως το απειλούσε με μια ξύλινη βέργα. Πρόκειται για ένα αγόρι από την Ολλανδία, 12 ετών , που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 14.00-18.00 , οπότε και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χαλκίδας. Σε βάρος του 38χρονου ιερέα σχηματίζεται δικογραφία «περι ενδοοικογενειακής βίας και απειλή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δηλαδή, τα παιδάκια στα ορφανοτροφεία τα έχουν του κλώτσου και του μπάτσου όπως τα παλιά τα χρόνια? Δεν τους φτάνει η φτώχια τους και η κατάντια τους πρέπει να δέχονται και απειλές? Μπράβο στο παιδάκι που τον κατήγγειλε. ¨Εγινε η “φωνή” για να γλυτώσουν κι άλλα παιδάκια. Κρίμα! ¨Οσο γι’ αυτόν τον νεαρό ιερέα είναι πολύ νέος για να είναι διευθυντής ορφανοτροφείου. Έχει πάρει τίποτε μαθήματα παιδικής ψυχολογίας, τραυματολογίας ή έτσι το παίζει διευθυντής?

  2. ΤΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ :ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΣ ΠΑΠΑΦΕΙΟ ΜΙΧΑΣ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

  3. Απο πού κι ως πού ιερέας να είναι διευθυντής ορφανοτροφείου.

Comments are closed.