Χαλκιδική: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση λειτουργούσε το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ

Κοινοποίηση:
xalkidiki-19xronos-mak

Με μια απλή υπεύθυνη δήλωση φαίνεται ότι λειτουργούσε το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος Γιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μια μέρα μετά το δυστύχημα ο δικηγόρος του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και κατέθεσε έγγραφα για τη λειτουργία και την καταλληλότητα του χώρου.

Συγκεκριμένα κατέθεσε μία αίτηση τεχνικού ελέγχου και πέντε υπεύθυνες δηλώσεις μηχανικού από εταιρεία πιστοποίησης για την καταλληλότητα παιχνιδιών ανάμεσα σε αυτά και το μοιραίο παιχνίδι που ανέβηκε ο 19χρονος.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις που υπογράφει ο συγκεκριμένος μηχανικός εταιρείας είναι για παιχνίδια που έλεγξε ο ίδιος ωστόσο έχει ημερομηνία 3/5/2024. Σε καμία περίπτωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτές οι υπεύθυνες δηλώσεις δεν αποτελούν πιστοποίηση γι αυτά τα παιχνίδια.

Η οικογένεια του 19χρονου απορεί για το πώς ήρθε στο σημείο ο συγκεκριμένος μηχανικός και έβαλε την υπογραφή του για την καταλληλότητα του εν λόγω παιχνιδιού, του οποίου η κακή συντήρηση φαίνεται με γυμνό μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να κινηθεί νομικά τα επόμενα 24ωρα εναντίον του συγκεκριμένου μηχανικού πιστοποιήσεων παιχνιδιών λούνα παρκ, αφότου ολοκληρωθεί και η έρευνα του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Πευκοχώρι και θα ακολουθήσει τρισάγιο στο σημείο της τραγωδίας στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Λειτιυργουσε οπως ολα, με γερα μπαξισια σε εφοριακους, διεφθαρμενα δημοσια κοπροσκυλα,νομαρχιες,δημαρχιες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Καλε μου ανθρωπε, μη χανεις το χρονο σου και τα λεφτα σου,αν εχεις και οσα εχεις, με τη γνωστη πορνη,ολοι αυτοι ειναι ενα σωμα,μια ψυχη. Οπως με το Σαμινα,οπως με το Ματι,οπως με τα Τεμπη,θα βγαλουν ολους τους κολλητους και χρηματοδοτες τους ΑΘΩΟΥΣ ουσιαστικα ,με ποινες δυο χρονια με αναστολη. Κανε μια δηλωση οτι δεν εχεις καμμια απολυτως εμπιστοσυνη στο διεφθαρμενο αλητοκρατος τους και καθησε να ηρεμησεις. Μη σερνεσαι στα βρωμοδικαστηρια,να σε ξεφτιλιζει ο καθε λεχριτης δικολαβος και οι “δικαστες” να χασκουν .Θα λενε οτι το παιδι ηταν αλητης,οτι εφταιγε αυτο,θα φερουν ψευδομαρτυρες κλπ. Μη βασανιζεις την ψυχουλα του παιδιου σου βαζοντας του αλλες στεναχωριες, σε βλεπει απο κει που ειναι,θελει να εισαι καλα. Θα βρουν αυτο που εκαναν απο αλλου,”εστιν Δικης οφθαλμος,ος τα πανθ’ ορα”!

Comments are closed.