Χαλκιδική: Χτύπησε με ζώνη την σύζυγό του και κλώτσησε τον 7χρονο γιο του

Κοινοποίηση:
α2

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Ένας 39χρονος επιτέθηκε όχι μόνο στην σύντροφό του αλλά και στο ένα από τα τρία παιδιά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, ο δράστης της επιτέθηκε αρχικά σε παραλία στις 18:00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής απειλώντας την και βρίζοντάς την.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 21:00 το βράδυ, πήγε στο σπίτι τους και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα με ζώνη ενώ μάλιστα την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την απείλησε με μαχαίρι.

Μπροστά στην επίθεση ήταν τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού τα οποία κλαίγοντας ζητούσαν από τον πατέρα τους να σταματήσει.

Οκτώ χρόνια ζούσε τον εφιάλτη η 28χρονη
Η γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την προηγούμενη ημέρα ο δράστης είχε κλωτσήσει και χαστουκίσει το επτάχρονο αγοράκι τους ενώ οι επιθέσεις εναντίον της κρατούν χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια η 28χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ζει τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια, από τα 20 της.

Η κοπέλα είπε στις αρχές – και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και εμφανώς τρομοκρατημένη – ότι θέλει να μεταφερθεί σε δομή μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά  της προκειμένου να σωθούν από τον δυνάστη τους.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ενώ εξαιτίας των τραυμάτων της η κοπέλα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι λες μωρι εισαι 28 χρονο λες οτι τρως ξυλο απο τα 20 απο αυτον και συνεχιζις και γ@μιεσε μαζι του και γενας παιδια; Μάλον τα θελει ο κωλος σου. Μιπωςαμφιβαλι για τη πατροτητα;

  2. ελλαδα 2024: τα μισα παιδια που γεννιουνται εχουν αλλο βιολογικο πατερα. οι ελληνιδες δυστυχως θελουν τα παγκοσμια πρωτεία στην πουτ@νι@. 200.000 εκτρωσεις καθε χρονο . 70% διαζύγια. η αστυνομικινες περιεργως ειναι πρωτες σε ολα τα αμαρτηματα(λες και δεν δωσανε ορκο) Μην Απορειτε που οι αστυνομικοι πανε να τα βαλουν με καλογερους. φοβουνται τον θεο οι μπατσοι και θελουν την ευνοια του αντιχριστου. κακο ΨΟΦΟ σε καθε εναν.

Comments are closed.