Χαλκιδική: 21χρονη έκανε κανό και χάθηκε στη θάλασσα – Διασώθηκε από το Λιμενικό

Κοινοποίηση:
limeniko-4

Μια 21χρονη ελληνίδα δεν υπολόγισε τον καιρό ή υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της και χάθηκε στη θάλασσα κάνοντας κανό.

Το περιστατικό έγινε στο Σταυρό Χαλκιδικής χθες το μεσημέρι όταν η 21χρονη έκανε κανό στη παραλία του Σταυρού και παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρέματα και το άνεμο/

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ιερισσού και του Σταυρού από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι μία 21χρονη ημεδαπή απέπλευσε από την παραλία του Σταυρού για διενέργεια κανό και έκτοτε αγνοείται.

Αμέσως, ξεκίνησαν οι έρευνες και για το σημείο αναχώρησαν ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΑΛΣ), τρία (03) ιδιωτικά σκάφη και το ναυαγοσωστικό σκάφος ¨ΑΥΡΑ¨ Τ.Β. 1510, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν ο αλιευτικός σύλλογος Κερδυλλίων και μέλη του εθελοντικού δικτύου Σταύρου.

Το ¨ΑΥΡΑ¨ εντόπισε και περισυνέλεξε την 21χρονη χειρίστρια κανό στη θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας και την μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι του Σταυρού, καλά στην υγεία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χθες στο Κιάτο, καμιά πενηνταριά ξέκωλες με τα στρινγκ τους έκαναν κανό. Δεν ήξερες από πού να ξεφύγεις μην σου έρθει κανένα κουπί στο κεφάλι! Νέα μόδα: κανό και κώλος όξω!

  2. Καλυτερα να ασχολειται με νυχια κ τριχοεξτενσιονς…..πιο ακίνδυνα…..

Comments are closed.