Χαμός! Η Μαριάννα Λάτση στα Όσκαρ έβαλε το φόρεμα που “κολάζει” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4006_mariana_latsi_01102019_bovary-1

Η Μαριάννα Λάτση και ο γιος της Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκαν μαζί στο Dolby Theatre του Hollywood για την 92η τελετή απονομής των βραβείων Oscars.

Η ίδια φορούσε μια εντυπωσιακή τουαλέτα Vrettos Vrettakos, την οποία την είχε φορέσει παλαιότερα στο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη και του Τόμας Πέρσι.

Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε ο σχεδιαστής είχε τοποθετήσει 250.000 κεντημένα Swarovski, ενώ τώρα έκανε αλλαγές “προδιαγραφών Hollywood” τοποθετώντας 750.000

Από την άλλη, ο μικρός της γιος, Φίλιππος, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το καλοραμμένο κοστούμι και το πλατύ του χαμόγελο. Νομίζω αυτά αρκούν για τα 22 του χρόνια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΑΝ ΠAΠΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΙΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ

    1. ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ… Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΚΙΑ…

  2. σαπια ηταν,σαπια ειναι,και σαπια θα ειναι μεχρι να σαπισει τελειως οταν τη θαψουνε τη ΚΑΡΙΟΛΑ που τρωει τα χρηματα απο τον κοπο του νεοελληνα ραγια και τα κανει σβαροφσκι,τουαλετες και καμπινεδες. Υλισμος και πνευματικος θανατος.Ευρωλαγνη και ποταπο υποκειμενο που συντηρειται με ενδοφλεβιες ενεσεις κολλαριστων 500ευρων.Αμα της κοψεις τη ροη θα παθει καρδιακη ανακοπη

  3. πρεπει να ειναι κοντα στα 60 τωρα…κολαζει…εε ρε πεινα

    1. Σχεδόν 67 είναι. Πέρα από τη πλάκα όμως, όταν έμαθα έτος γέννησης (1953) έπαθα πλάκα. Κρατιέται απίστευτα καλά για την ηλικία της.

Comments are closed.