Χαμός έξω από το δικαστήριο του Μαϊάμι για τη… βόλτα του Τραμπ στα δικαστήρια (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
trump17

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε χθες στο Μαϊάμι προκειμένου να δικαστεί για την κατοχή απόρρητων εγγράφων στο σπίτι του. Οι υποστηρικτές του βέβαια, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρέθηκαν εκεί για να τον χειροκροτήσουν και να τον αποθεώσουν.

Η διασικασία κράτησής της του διήρκεσε 10 λεπτά.

Αφότου έφτασε στο δικαστήριο του Μαϊάμι και προτού του απαγγελθούν οι καταγγελίες, ο Τραμπ συνελήφθη όπως προβλέπει η διαδικασία.

Ακόμη, ακολουθώντας τη διαδικασία, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε δακτυλικά αποτυπώματα πριν από την ακροαματική διαδικασία. Η απαγγελία κατηγοριών γίνεται χωρίς την παρουσία καμερών στο δικαστήριο και δεν θα μεταδοθεί απευθείας.

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι Φράνσις Σουάρες είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν αναφέρθηκαν προβλήματα όσον αφορά στην ασφάλεια. Οι αρχές ανέμεναν ότι θα συγκεντρώνονταν στο δικαστήριο έως και 50.000 άνθρωποι και προετοιμάζονταν για πιθανά βίαια επεισόδια, όπως εκείνα που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου του 2021.

Δείτε φωτογραφίες  από το σημείο, που μάς έστειλαν από την Αμερική

trump trump1 trump2 trump3 trump4 trump5 trump6 trump7 trump8 trump9 trump10 trump11 trump12 trump13 trump14 trump15 trump16 trump17 trump18 trump19 trump20

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τον κυνηγούν γιατί δεν ήθελε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπως τρώγεται να κάνει το πιόνι της ΝΤΠ

  2. Έτσι…θα μπουν ολοι μεσα και οι ¨καλοί” κάλοι θα μείνουν να μας πουλανε φουμαρα για Δημοκρατία και δικαιώματα… για τα ματια του κόσμου. Ο κύβος ερρίφθη το θέλουμε ή δεν το θέλουμε.

Comments are closed.