ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΓΙΔΟΓΑΜΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΟ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Πολυτεχνείου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Γεμάτη απρόοπτα ήταν η κατάθεση στεφάνου από τον Νίκο Ανδρουλάκη στο Πολυτεχνείο για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν στο σημείο αποδοκίμασε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ενώ ορισμένοι του πέταξαν…καφέδες!

Άνθρωποι που προφανώς συνόδευαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκαν μέχρι και ανοίξουν…ομπρέλες για να μην τον πάρουν οι καφέδες!

Δείτε εικόνες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Εν τώ μεταξύ..οι φάκελλοι τών πρωταγωνιστών τού Πολυτεχνείου – πολλοί εκ τών οποίων είχαν ανομολογητα πάθη..- έχουν χαθεί! Ο Θείος Μπάμπαλης είχε μπόλικες σημειώσεις.Το ξέρω από πρώτο χέρι! Δέν φαγώθηκαν τυχαία με τόν Μάλλιο..
    Αλλά μερικοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ επ’ουδενί μπλεξίματα κι ανακατωσουρες😢
    Οπότε πολλοί από αυτούς κ αυτές, τίς εμπύρετες υπάρξεις, κάθε χρόνο αποθρασυνονται κ βγαίνουν κ κακαριζουν για νέους αγώνες..
    Κ μάς φορτώνουν με ένα κάρο μαλακίες…
    Ευτυχώς υπάρχει κι η Ελβετία😁

  2. Ελάτε βρε παιδιά λίγο εσπρεσάκι του ρίξανε για να ξυπνήσει, πρωί ήτανε. Εδώ στην άλλη την Κανέλη που κατέβαινε με το σμαρτάκι στην Αθήνα (στην Αθήνα κατεβαίνει με το σμαρτάκι για να δείξει ότι είναι μια φτωχιά αγωνίστρια του λαού, την τζιπούρα μερσεντές την αφήνει παρκαρισμένη στην βίλα στην Εκάλη) την γιαουρτώσανε και με το γιαούρτι στην μάπα είπε “Αχ! δροσίστηκα”.

  3. Εδώ κολοχανειο, Εδώ κολοχανειο!
    Και το κολοχανειο ζει και πάντοτε
    τους οδηγεί .
    Ξεφτιλισμένα κοπρόσκυλα της μεταποληστευσης.

  4. εχεται θρασος ρε μουνοαπανα πασοκατζηδες θα τρωτε γαμησι στους δρομους αλητοπουσταρδες 50 χρονια κλεφτε λοποδητες ερχεται η ωρα σας ψηφοφοροι σε καθε γειτονεια θα τρωτε ραβδο πουστοκοματοσκυλα

  5. ΠΑΣΟΚ = εγκληματικη οργανωση
    400 εκατομμύρια τραπεζικο χρεος
    Τεραστια ευθυνη για το αβαστακτο χρεος του ελληνικου κρατους, ερχεται ολοταχως η πτωχευση σε λιγες εβδομαδες, πρωτα θα εχουμε πτωχευση των ΗΠΑ.
    Καθε ελλην πολιτης ειναι χρεομενος με τουλαχιστον 30 χιλ. Ευρώ, η συμμετοχη στο εθνικο χρεος και το αγγλικο δικαιο, εργο του ΣΥΡΙΖΑ.
    Πασοκια εισαστε ψευτοσοσιαλιστες … για τα λεφτα τα κανετε ολα … εισαστε βιυτηγμενοι στα σκατα της διαφθορας και της μιζας … φυσικα προλαβατε να ψηφισετε το περιφανο νομο για τις ευθυνες των υπουργων … ντροπη σας, να εισαστε ολοι σας τρισκαταρατοι.. εισαστε πολιτικοι νανοι.

  6. Ανδρουλακη boy πες αλευρι … η διαθηκη και η χαμενη βαλιτσα του sir Τσουκατου σε γυρευει.
    Ψευτω σοσιαλιστη … εκει στο ΠΑΣΟΚ εισαστε ειδικοι στη μιζα και στη διαφορα. Ειδικοι στα χρεοι … ξεφτιλες φερατε την πατριδα στην κινητη αμμο …ερχεται η πτωχευση της Ελλαδος …

  7. Συμφωνώ μαζι σου,αλλά πρέπει να διατηρούν το μύθο του πολυτεχνείου για να ασχολούνται με την πολιτικη κ με το κλέψιμο του ελληνικού λαού κ 2ο την καιλη την πλάκωνε στα χαστουκια στην ευρωβουλή ,οταν την είχε γκομενα.

  8. Εμφανιστηκε η χαμενη βαλιτσα του Τσουκατου … το περιεχομενο αγνωστο … μηπως ειχε μεσα 1 εκατ. Ευρώ … για να αρχισει επιτελους το τραπεζικο χρεος … ανω των 400 εκατ. Ευρω … του ΠΑΣΟΚ.

    Στα σκατα της μιζας και της διαφορας ειναι βουτηγμενα ολα τα πρωην και νυν στελεχοι του ΠΑΣΟΚ. Αχρηστοι σε ολα .. εκρως επικίνδυνοι.

    1. Δεν σε βλέπω αγράμματε Μεγαλέξαντρε (από τα λιντλ) να γράφεις τα ίδια για τα 450 εκατ. που χρωστάει το πιο βρόμικο κομμα που υπήρξε ποτέ, το ρυπαρό μαγαζάκι του Κούλη σου.
      Πληρωμένα κωλοτρολ είστε, σε διατεταγμένη υπηρεσία, μυρίζεστε την αφραγκία της αντιπολίτευσης που θα βρεθείτε σύντομα, αφού το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει σαν τρελό, και πιάσατε δουλειά ε;; Αρχίσατε να αναμασάτε τα ίδια που λέγατε και πριν 15-20 χρόνια… να κράζετε και να κάνετε προπαγάνδα υποτίθεται ως υπερπατριώτες και ακροαριστεροί, αλλά στην κάλπη ρίχνετε ΝΔ. Θα φάτε καλά… υπομονή.

  9. Για τα λεφτά που βρεθήκανε στον πατέρα της Καιλή μήπως άκουσες τίποτα Ανδρουλάκη; Πρώτος ο Ανδρουλάκης και στα μπόλια του κοροιδοιού στηρίζοντας τον κούλη όπως ο Τσιπροζάεφ. Όλο και καμιά μίζα από τις φαρμακευτικές θα πήγανε και στο κλεφτοπασόκ όπως τότε με τον Τσουκάτο!

    1. Αδερφέ μίζες δεν έπαιρνε μόνο η Καιλή αλλά και ο γιδοβοσκός Ανδρουλάκης με αυτά τον κρατάει στο χέρι ο Μητσοτάκης από τις υποκλοπές.
      Όχι πως και ο Μητσοτάκης δεν είναι παλιοτόμαρο και κάθαρμα τα ίδια σκατά είναι.

  10. ……ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ…..ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΥΗΔΕΣ……ΠΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!…..

  11. Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ Ω ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΑΚΗΣ…………………………….ΠΡΟΣΚΥΣΤΑΙΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  12. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!!!! ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!! Ο ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

  13. Οι κόκκινοι γιδογάμηδες πέταξαν καφέδες στον Ανδρουλάκη, λες και τους φταίει σε κάτι ο Ανδρουλάκης. Αντί για να πάνε να πετάξουν καφέδες και αυγά στο Μαξίμου και στο λατρεμένο τους Περισσό, που συναποφάσισαν να στήσουν εξεταστική ώστε να απαλλαγεί ο Μητσοτάκης και οι κολλητοί του από τις ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη, ψάχνοντας υποτίθεται για πολιτικές και μόνο ευθύνες, αυτά είναι τα μεγάλα γίδια που τρώνε και πολύ σανό… και όχι ο Ανδρουλάκης, που αν μη τι άλλο δεν εχει βλάψει (μέχρις στιγμής) την χώρα ή την δημοκρατία και είναι καθαρός προσωπικά. Σοβαρευτείτε εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν σας διαβάζουν μόνο φασιστόμουτρα και κνιτες.

    1. 400 εκατομμύρια χρωστάει στις τράπεζες το κόμμα του Ακη και του Γιάννου και της απάτης του χρηματιστηρίου και της προδοσίας των Ιμίων. Μια χαρά στήριξε ο Ανδρουλάκης σου τον Μητσοτάκη στα μπόλια και στα λοκντάουν όπως και στην απαγόρευση του Ηλία αλλά όχι του Ανταρσύα των λαθρομεταναστών! Σήμερα οι Ανταρσύα τον κεράσανε καφεδάκια και έφυγε σαν την βρεγμένη γάτα ο κλεφτοπασόκος που στήριξε τα λοκντάουν και τα μηνύματα για να πας βόλτα τον σκύλο σου γιατί έτσι του είπε ο Κούλης!

  14. Ωραία γιορτή…Οχλαγωγία κάργα…Φαγωθείτε, μεγάλη πλάκα έχετε…

  15. ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!! ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!!
    ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!!!

  16. Μίζες από το Κατάρ και όχι μόνο δεν έπαιρνε μόνο η Καιλή αλλά και ο γιδοβοδκός Ανδρουλάκης που είναι αλβανικής καταγωγής.
    Με αυτά τον κρατάει στο χέρι ο Μητσοτάκης από τις υποκλοπές για αυτό και ο γιδοβοσκός ασκεί πολύ ελαφριά αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

    1. Ρε σκατόφάσιστο, ποιος σου ειπε ότι εχει σχέση με Αλβανία ο Ανδρουλάκης και που στηρίζεις ότι τα έπαιρνε με Καιλή που κι αυτή φαίνεται ότι αθωώνεται;;; κόψε τον μπάφο ρε νούμερο.

      1. Άσε ρε κλεφτοπασόκε λαμόγιο κλέφτες λες και δεν τα ξέρεις αλλά τόσο βρώμικοι και κλέφτες είστε όλοι οι κλεφτοπασόκοι.
        Οι βαλίτσες με τα εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της Καιλή και ο πατέρας της που συνελήφθη από τις βελγικής αρχές με βαλίτσες που προσπαθούσε να κρύψει με εντολή Καιλή εσύ αυτά δεν τα γνωρίζεις;;
        Αλλά μεγαλύτερα λαμόγια και ψεύτες από εσάς τους κλεφτοπασόκους δεν υπάρχουν.

      2. Ρε κλεφτοπασόκε, ξέχασες ότι η βαλίτσα με τα λεφτά από το Κατάρ βρέθηκε στον πατέρα της Καιλή; Μπορεί να το παραδέχτηκε ο φίλος της Καιλή για το Κατάρ αλλά τα λεφτά βρεθήκανε στον πατέρα της! Με Αλβανία δεν ξέρω αν έχει σχέση ο Ανδρουλάκης αλλά υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών σίγουρα είναι! Ρε δώστε τα λεφτά που χρωστάτε στις τράπεζες που μέχρι ΑΦΜ άλλαξε το κλεφτοπασόκ και στηρίζετε τον κούλη σε όλα!

  17. Κοίτα όλες αυτές η εκδηλώσεις δήθεν τιμής κατάντησαν αηδία προσοπικα αν ήμουν βουλευτής θα ζήταγα να σταματήσουν και να τηρείτε 5 λ σιγή στην βουλή και αυτήν την ημέρα να κιματιζει μεσιστια η σημαία σαν ένδοξη τιμης στους νεκρούς οποίος θελη να βάλει γαρίφαλα ας πάει στους τάφους νεκρών αγωνιστών να τα βάλει αλήθεια που υπάρχουν ξέρει κανείς,,,,ως εδώ η κοροϊδία των πάντων και προπάντων αυτών των δήθεν δημοκρατικών ακροατών που βεβηλωνουν μνήμες κλπ κλπ

Comments are closed.