Χαμός με το βίντεο αγανακτισμένης επιβάτιδας σε πλοίο να πετά ηχείο στη θάλασσα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

 Η επιβάτιδα απηύδησε με τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών – «Τι έκαμες;» και… «θα πλερώσεις» η απάντηση της ιδιοκτήτριας του ηχείου

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιστατικό που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σύρος – Τήνος – Πάρος.

Μία επιβάτιδα έχοντας καταναλώσει εμφανώς ποσότητες αλκοόλ είχε στην κατοχή της ένα ηχείο το οποίο έπαιζε μουσική σε μεγάλη ένταση, ενοχλώντας τους άλλους επιβάτες, αλλά αδιαφορώντας για αυτό.

Μάλιστα έγιναν συστάσεις στην ίδια και τον άνδρα που ήταν μαζί της, αλλά όπως φάνηκε δεν έδωσαν καμία σημασία, συνεχίζοντας να ακούν μουσική στη διαπασών.

Τότε, όπως κατέγραψε πολίτης με το κινητό του τηλέφωνο, μια αγανακτισμένη επιβάτης από την ανυπόφορη κατάσταση που είχε προκληθεί πήγε στο τραπέζι της γυναίκας και πήρε το ηχείο πετώντας το στη θάλασσα.

Η ιδιοκτήτρια του ηχείου ακούγεται να ρωτά επανειλημμένα «τι έκαμες;» και στη συνέχεια αναζητώντας την γυναίκα που πέταξε το ηχείο είπε τη φράση «θα πλερώσεις», προκαλώντας πραγματικό χαμό στα social media.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολύ καλά έκανε, έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε γύφτο και τον κάθε κάγκουρα.

  2. Δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε. Θα μπορούσε να το πει στο προσωπικό του πλοίου να τους κάνουν παρατήρηση.

  3. ρε παιδοβουβαλο … δηλαδη αν σε ενοχλούσε ένα παιδακι θα το πετουσες στην θάλασσα ? Παρε το ηχείο και παρέδωσέτο σε ένα μέλος του πληρώματος …. Δυστυχώς όμως αντι για εγκέφαλο έχεις σκατα παλιοπατσαβουρα ….

  4. Τελεια με αυτη την λογική καποιον τον ενοχλεί μια βαλιτσα , την πεταμε στην θαλασσα λίγο παρα κατω ενα παιδακι ενοχλεί , στην θαλασσα και το παιδακι ….

Comments are closed.