«Χαμός» με το βινύλ φόρεμα της Δ.Βανδή: «Έχω ακριβώς την ίδια σακούλα απορριμμάτων σε μωβ» (φώτο-βίντεο)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Χαμό» στα social media προκάλεσε το μαύρο βινύλ φόρεμα που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη συναυλία της Panik Records το βράδυ της Δευτέρας (2/10), με αρκετούς να σχολιάζουν πώς τους θύμισε «σκουπιδοσακούλα».

Μάλιστα, έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Μεγαλώνοντας γινόμαστε καλύτεροι, όχι καρναβάλια», «έχω ακριβώς την ίδια σακούλα απορριμμάτων σε μωβ, απλά είναι αρωματική», και «κιτς, έλεος, τι έχεις πάθει;».

 Άλλοι πάλι πήραν θέση υπέρ της, σχολιάζοντας ότι είναι «πανέμορφη» και το φόρεμά της «σέξι». «Θα πάρω το ίδιο, ζήλεψα» τόνισε μία γυναίκα.

Δείτε την εμφάνισή της:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. αντε καλη καριερα στην εταιρια sirina κανει για εκει το μπαζο

  2. Ο/Η όταν η αξιοπρέπεια. η αισθητική και το ήθος απουσιάζουν ... λέει:

    Σαν πένθιμη μπλαφονιέρα κατήντησες μωρηηηηηηηηηηηηή …
    Ντέμη παιχταρά μου, απηλλάγης από την τρελόγρια …

  3. O ζιγκολός της έχει απαιτήσεις, με κάποιο τρόπο πρέπει να τον κρατήσει. Υπάρχουν και οι τριαντάρες που έχουν σειρά τώρα

  4. Αυτή την γυναίκα την εξέτασε τελευταία ψυχίατρο; Δεν μου φαίνεται καθόλου καλά.Κάποτε είχε μια αξιοπρέπεια. Καλύτερα να φορούσε ένα ζουρλομανδύα. Θα της ταίριαζε κιόλας.

  5. Ο/Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λέει:

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΦΑΤΣΕΣ

  6. Οτι και να κανει η ημερομηνια ληξεως ειναι ημερομηνια ληξεως! Κατι τα αρθριτικα, κατι η οστεοπορωση τη τελειωσανε! Πινε καμμια μπυριτσα με το γερομπισμπικη σου και καλα γηρατεια! Περασμενα μεγαλεια ηταν αυτα!

  7. Αφου δεν ντρεπεται να εμφανιζεται ετσι για να περνουν ματι οι λιγουρηδες οφθαλμολουτρα να τη βλεπουν με το πατσαβουρε ντυσιμο , τα παιδια της, ας τα λουστει αργοτερα.Εμας μας περισσευει

Comments are closed.