Χαμός με το τηλεοπτικό συνεργείο! Ο τύπος πλησιάζει το δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν του και τους…Όταν έμαθαν ποιος είναι όλοι πάγωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
hd-kamera-leipzig

Τι ήθελε στη συγκέντρωση;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προηγουμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια επίσκεψης της κ. Μέρκελ στη Δρέσδη. Στους δρόμους εναντίον της καγκελαρίου και τα μέλη της πατριωτικής «Πεγκίντα» (άρχισε ως κίνημα κατά των μουσουλμάνων στην Γερμάνια). Το δεύτερο γερμανικό κρατικό δίκτυο(ΖDF) καταγράφει την πορεία όταν ξαφνικά μπροστά τους. θα βρεθεί ένας ευτραφείς κύριος με γιλέκο, γυαλιά ηλίου και καπέλο του ψαρά με τα χρώματα της Γερμανίας. «Μην με καταγράφετε» θα φωνάζει ο άνδρας στο τηλεοπτικό συνεργείο, ζητώντας από ομάδα των ΜΑΤ της Δρέσδης να συλλάβει το δημοσιογράφο τον κάμεραμαν και τον ηχολήπτη.

Το συνεργείο θα κρατηθεί για 45λεπτα. Λίγες μέρες μετά όλη η Γερμανία μιλάει για τον συγκεκριμένο διαδηλωτή. Είναι ο Μαικ Γ. συνεργάτης της Ασφάλειας του κρατιδίου της Σαξονίας σε θέματα οικονομικού εγκλήματος. «Μπορεί υπάλληλος που έχει ορκιστεί όρκο στο Σύντηγμα να συμμετέχει σε εκδηλώσεις ακροδεξιών;» αναρωτιούνται τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων . Στο στόχαστρο του τύπου και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου της Σαξονίας Μιχαήλ Κρέτσμαν (Χριστιανοδημοκράτης) που έσπευσε από το πρώτο λεπτό να υπερασπίσει την ενέργεια της Αστυνομίας να συλλάβει το συνεργείο. Η αντίδραση τόσο, σύσσωμου του γερμανικου τύπου, όσο και τον κομμάτων, δείχνουν τον πανικό που επικρατεί για τα ποσοστά του σκληρού πατριωτικού κόμματος της Γερμανίας ΑfD, που πλέον έχει ξεπεράσει την βάση του 20%. Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Γερμανία το σύστημα προσπαθεί να απαξιώσει και να λοιδορήσει καθετί που αντιστέκεται και κινείτε στον πατριωτικό χώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

ΠΑΓΩΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ! «ΠΕΦΤΕΙ»- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ…! TO MAKELEIO.GR ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: