Χαμός πριν τις αμερικανικές εκλογές! Η Ζαχάροβα λέει πως ετοιμάζουν νέο μέτωπο στην Μολδαβία

Κοινοποίηση:
Zaxarova-AMNA

«Νέο σενάριο Ουκρανίας»! Τι καταγγέλλει η Ρωσίδα αξιωματούχος

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιέζουν την Μολδαβία να εφαρμόσει το ουκρανικό σενάριο μεταφέροντας στρατιωτικό εξοπλισμό στην χώρα, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Σύμφωνα με την ίδια, το καθεστώς της προέδρου της Μολδαβίας Maia Sandu, υπό το πρόσχημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, συνεχίζει την πορεία του προς την στρατιωτικοποίηση.

«Στις 15 Ιουλίου, το Υπουργείο Άμυνας της Μολδαβίας ανακοίνωσε την επικείμενη άφιξη μιας άλλης παρτίδας στρατιωτικού εξοπλισμού από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό δεν ανοίγει σχολεία, δεν βελτιώνει την ευημερία των Μολδαβών πολιτών – αυτό ωθεί την Μολδαβία προς την εφαρμογή του ουκρανικού σεναρίου », είπε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

Όπως σχολιάζεται, το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών δεν αποκλείεται, πριν την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών, να ανοίξει νέο μέτωπο μετά την Ουκρανία, προκειμένου να δυσκολέψει το έργο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει υποσχεθεί τερματισμό του πολέμου αλλά και για να στρέψει αλλού τα βλέμματα της κοινή γνώμης!

Στόχο θα είναι φυσικά η Υπερδνειστερία, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της οποίας αποτελείται από Ρώσους, αποσχίστηκε το 1990 από την ρουμανόφωνη ως επί το πλείστον Μολδαβία και κατά την διάλυση της ΕΣΣΔ τον επόμενο χρόνο Ρώσοι αυτονομιστές πολέμησαν τις κυβερνητικές δυνάμεις και μετά από έναν σύντομο εμφύλιο πόλεμο η Υπερδνειστερία αυτονομήθηκε de facto.

Το ΝΑΤΟ σκοπεύει να «αποστρατιωτικοποιήσει» την Υπερδνειστερία για να καταλάβει την τεράστια στρατιωτική αποθήκη Cobasna. Εκεί σταθμεύουν 1.500 Ρώσοι στρατιώτες (Επιχειρησιακή Ομάδα Ρωσικών Δυνάμεων στην Υπερδνειστερία/πρώην 14η Στρατιά), έχοντας αναπτυχθεί εκεί για να φρουρήσουν περίπου 22.000 τόνους εξοπλισμού και πυρομαχικών.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποθήκη όπλων και πολεμοφοδίων στην Ευρώπη, η οποία είναι ικανή να τροφοδοτήσει έναν πόλεμο ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!! Ωστόσο, οι Ρώσοι έχουν «θωρακίσει» την αποθήκη με μίνι πυρηνικά, έτσι ώστε αν το ΝΑΤΟ καταφέρει να την προσεγγίσει, να την ανατινάξουν!

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους έγινε γνωστό ότι οι αρχές της Μολδαβίας επεκτείνουν τις εξουσίες των ρυθμιστικών αρχών προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν κατά της αντιπολίτευσης. Αυτή τη δήλωση έκανε ο βουλευτής από το μπλοκ των κομμουνιστών και σοσιαλιστών Adrian Albu στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, ο Vyacheslav Zhukov, εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου μπλοκ Pobeda, δήλωσε ότι οι αρχές της Μολδαβίας σχεδιάζουν να αποκλείσουν την χρήση της ρωσικής γλώσσας σε νομοθετικές δραστηριότητες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι άλλο θα κάνει ο κοιμισμένος παππούς λίγο πριν φύγει, αν θέλει να πάει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο επειδή δεν τον νοιάζει ο πλανήτης τότε έρχεται η καταστροφή του… Πόση υπομονή να κάνουν ακόμα οι Ρώσοι ήρθε η ώρα να ξεσπάσουν, ήδη έχουνε επιτεθεί σε βάσεις τους στην Κριμαία και τώρα θέλουν να χτυπήσουν βάσεις εντός Ρωσίας μέχρι εκεί που φτάνει η εμβέλεια των πυραύλων… Οι ασύμμετρες απειλές επιβάλλεται να γίνουν πράξη στην καλύτερη περίπτωση θα αρχίσουν να χτυπάνε τα νατοϊκά όπλα πριν μπούν στην Ουκρανία… Η Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία και Μολδαβία έχουν μπλέξει άσχημα θα αδειάσει πάνω τους χιλιάδες Kinzhal και Iskander, ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστούν τα τακτικά πυρηνικά σε περίπτωση μεγαλύτερης εμπλοκής του ΝΑΤΟ…

  2. 2 μυρια Ρωσοι και 2 μυρια Ρουμανοι ο πληθυσμος στη Μολδαβια με Ρουμανα Μολδαβη προεδρο! Καημενη Ρουμανια μαλλον θα μετανοιωσεις που εισαι μελος του ΝΑΤΟ! Κριμα γιατι η χωρα αναπτυσσεται σε μεγαλο βσθμο αλλα τη μπλεξανε ασχημα ιδιως τη Κονσταντζα με το αμερικανικο πολεμικο αεροδρομιο Μιχαι Κοκαλιτσιανου!

Comments are closed.