Χαμός σε ζωντανή σύνδεση – Τζήμερος: “Αφήστε να τελειώσω γα@@@ μια φορά!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Ο Θάνος Τζήμερος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 “το Πρωινό”. Ενώ μιλούσε για τον τρόπο επιλογής στελεχών στα υπουργεία, τον διέκοψαν με αποτέλεσμα να αντιδράσει λέγοντας “αφήστε να τελειώσω γ@@@ μια φορά”.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τον πρηξανε τον ανθρωπο Λιαγκας και η παρεα του , οτι σωνει και καλα αυτα που ειπε για την Ζαχαρακη ηταν χυδαια και σεξιστικα!!! Εχουν μαζευτει ολα τα νουμερα στα πρωιναδικα και λενε το μακρυ και το κοντο τους και θα πρεπει ολοι οι αλλοι να συμφωνουν μαζι τους!! Εχουν καταντησει αηδια οι καραγκιοζηδες! Πολυ καλα τους τα ειπε ο Τζημερος!! Ο φαφλατας Λιαγκας , οταν πηρε συνεντευξη προεκλογικα απο τον Μητσοτακη , η εννοια του ηταν να τον ρωτησει τι θα κανει με τα ομοφυλα ζευγαρια κλπ , η χωρα εχει χιλιαδες προβληματα που θα μπορουσε να τον ρωτησει και αυτος ειχε εννοια τι θα γινει με τους…γαμους των λοατκι!! Απο αυτο βγαζει κανεις τα συμπερασματα του!!

  2. Εχει σε πολλα δικιο αλλα το συστημα δεν τον αφηνει να ανεβει.

  3. ισως ο μοναδικος πολιτικος που θα μπορουσε να στρωσει τη χωρα ..η χωρα χρειαζετε τεχνοκρατες ο θανος εχει δικιο αλλα ο ρωμιος περα βρεχει

Comments are closed.