Χαμός στα social media με τον διορισμό του Παπανδρέου junior στον Εθνικό Κήπο από τον Χάρη Δούκα

Κοινοποίηση:
papandreou-gios

Καλά ξεκίνησε ο Χάρης Δούκας την πορεία του στη δημαρχία της Αθήνας. Ήδη έχει κερδίσει τις “εντυπώσεις” με τις κινήσεις του. Όπως για παράδειγμα η απόφασή του να διορίσει διευθύνων σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο, τον Ανδρέα Παπανδρέου junior, γιο του Γιώργου Παπανδρέου και εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται χαμός με τους χρήστες να αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Α,δεν μας τα λέει καλά ο Χάρης Δούκας», «Πού καταντήσαμε, να σε λένε Ανδρέα Γ. Παπανδρέου και να καταφέρνεις να φτάσεις μόνο μέχρι τον Εθνικό Κήπο αντί για πρωθυπουργός», «Κατέβηκε στις εκλογές με σύνθημα να διώξει την οικογένεια Μητσοτάκη από τον δήμο της Αθήνας. Αυτό που δεν είπε ήταν ότι ήθελε να την αντικαταστήσει με την οικογένεια Παπανδρέου. Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εχω κάτι φοίνικες να τους φυτέψουμε με τη γλάστρα να αρπάξουμε καμιά μιζουλα, είσαι;
    Δουκα είσαι και συ ΓΑΜΑΠ.

  2. Δούκα θέλατε; Φάτε πρόοδο. Μόνον ο Κωστής έκανε εργάρες στη Αθήνα.

  3. Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης.
    Οι τρεις Χάριτες της Ελλάδας που την χρεωκόπησαν & ενώ οι ίδιοι μάζεψαν $€μύρια.
    Ο Δούκας, μιά από τα ίδια, πληρώνει τις επιταγές που χρωστάει στο νυν ΠΑΣΟΚ του γιδοβοσκού Ανδρουλάκη.
    Στο σύνολό τους, μόνο 30% των Αθηναίων ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές, σκεφτείτε λοιπόν πόσοι λίγοι άνθρωποι ψήφισαν τον Δούκα, ο οποίος πρέπει να είναι ημίτρελος για να διορίσει αυτόν τον Γόνο.
    Περαστικά Ελλάδα.

  4. ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΤΣΙ; ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;)……ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…….
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ….. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…….

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ……. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ …. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ….. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ….

  5. Θα ήθελα και εγώ να ταιζω τις πάπιες στον βασιλικό κήπο

    1. Ατυχησες εχουν προσλαβει ειδη αλλοδαπους απο Συρια γι αυτη την δουλεια

  6. Η ΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΟΥΛης γιος παπαντζη οτι δεν προκεται να χρησιμοποιησει το ονομα του μπαμπα του για να βολευτει………Καλα για το πασοκοανθρωπηδιο Δουκα κανενα σχολιο ο τυπος το πρωτο που εκανε οταν βγεικε δημαρχος ηταν να βολεψει ντζαμπα τις ΜΚΟ του εβραιου ανθελληνα Σορρος στο φουραρχειο του Δημου ενω συνεχιζει να διατηρει τα πανακροιβα δημοτικα τελη χωρις να προσφερει τιποτε μονο ρουσφετια και προσληψεις κυφηνων κομματοσκυλων του δημοσιου ληστευοντας στιν κυριολεξια τους δημοτες του μεσο Δεης

  7. Μάλλον τον διόρισε για να κάνει πράξη το σχέδιο του Γιωργάκη πριν χρόνια .Να φυτέψει χασίς σε κάποια μεγάλη έκταση του Εθνικού Κήπου

  8. Μπράβο στον Δούκα που μένει πιστός στις παραδόσεις του Πασόκ και διόρισε τον γιο του Γιωργάκη στο Δημόσιο. Την δεκαετία του ΄80 το Πασόκ διόρισε στο Δημόσιο την μισή Ελλάδα, ολόκληρα σόγια μπήκανε στο Δημόσιο και έφτασε η Ελλάδα να έχει 1 εκατομμύριο και πάνω δημόσιους υπαλλήλους. Πρέπει να τηρούμε τις παραδόσεις. Με το καλό να ξαναβγεί το Πασόκ να ξαναφτιάξει τις κλαδικές για να διορίσει και την υπόλοιπη Ελλάδα στο Δημόσιο.

  9. Κε ΔΟΥΚΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΑΛΛΟ ΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ.

  10. ξεφτιλισμενα κοπροσκυλα ,..,.,

    ουτε για ροχαλες δεν αξιζουν

Comments are closed.