Χαμός στην Αργεντινή: Πρόεδρος ομάδας απείλησε διαιτητή με όπλο για γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
FFGD

Η διαμάχη που προέκυψε στον αγώνα Κυπέλλου Αργεντινής μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ταγιέρες φέρνει στο φως σοβαρές εντάσεις γύρω από τη διαιτησία του αγώνα.

Η Μπόκα επικράτησε στα πέναλτι με 8-7, αλλά το γκολ του Μπράιαν Αγκίρε που προηγήθηκε δημιούργησε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Ταγιέρες. Το γεγονός ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν από το γκολ δεν παρατηρήθηκε από τον διαιτητή Μέρλος, γεγονός που πυροδότησε τη δυσαρέσκεια της Ταγιέρες.

Ο πρόεδρος της Ταγιέρες, Αντρέ Φάσι, εξέφρασε δημόσια την οργή του, κατηγορώντας τον διαιτητή για επαναλαμβανόμενες άδικες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του. Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο Φάσι φέρεται να είχε έντονη διαμάχη με τον Μέρλος στα αποδυτήρια. Υπήρξαν μάλιστα αναφορές στα αργεντίνικα μέσα, όπως το “tycsports”, ότι ο Φάσι έβγαλε όπλο για να απειλήσει τον διαιτητή, κάτι που εντείνει την σοβαρότητα της υπόθεσης.

Ο ίδιος ο Φάσι ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που τον επιτέθηκε πρώτος, και προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε ποινική μήνυση. Οι εξελίξεις αυτές αναδεικνύουν τα βαθιά προβλήματα στη σχέση ομάδων και διαιτητών στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, ενώ μένει να φανεί ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response