Χαμός στην Αττική: Γέμισε η Ποσειδώνος σκ@τά!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15558)

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η πρόσφατη καταιγίδα στην Αττική, με αναφορές για πλημμύρες σε κεντρικούς δρόμους, όπως στη λεωφόρο Αμφιθέας. Φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή από νερά και λύματα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έχει εκδώσει επικαιροποιημένο δελτίο καιρού, προειδοποιώντας ότι οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και σήμερα στην Αττική. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου τα νερά και τα λύματα έχουν δημιουργήσει μια απαράδεκτη εικόνα, με τουρίστες να καταγράφουν το σκηνικό.

Το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ δεν άντεξε την ποσότητα και μέσα σε 20 λεπτά έσπασε το καπάκι με αποτέλεσμα να βγουν τα σκ@τά μαζί με τα νερά σε μια περιοχή με καταστήματα.

Απορία προκαλεί ότι η ποσότητα των υδάτων ήταν μικρότερη σήμερα από χθες, έστω και αν υπήρχε η ίδια ραγδαιότητα.

Και φυσικα θα αρχισει το πινγκ πονγκ των ευθυνών καθώς η ευθύνη του καθαρισμού ανήκει στην Περιφέρεια, αλλά τα φρεάτια που έσπασαν ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ.

Εξαιτίας μάλιστα των πλημμυρισμένων δρόμων έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας στην παραλιακή με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response